luni, 8 decembrie 2008

Bulangiu cu acte-n regulã


Incepand cu data de 05 Decembrie 2008, administratorii clubului "Purple" nu mai permit accesul in club decat pe baza de card de membru, deci fiecare din cei ce frecventeaza singurul club gay ramas din Bucuresti va fi nevoit sa devina "bulangiu cu acte-n regula". Cardul este disponibil la intarea in club si este gratuit. Se elibereaza doar in anumite intervale orare ( nu orale!), iar pentru a intra in posesia lui iti este solicitat numele si prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Nu iti este solicitat nici un act de identitate. Datele mai sus precizate le vei scrie personal (adica cu mânuta ta) pe o bucata de hartie, pe spatele acesteia iti va fi trecut numarul cardului pentru ca mai apoi datele sa-ti fie introduse intr-o baza de date.
Cardul a devenit obligatoriu in vederea cresterii nivelului de siguranta in club.
Pentru mai multe detalii vizitati: www.purpleclub.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

pai daca scrii ce vrei tu acolo... ti-e greu sa iti scrii numele de scena?

nu vad problema. e o chestie pe care o consider ok.

AleXDX spunea...

Eu personal nu m-am revoltat asupra faptului ca se cere card de membru, in schimb eram rezervat in a oferi date de genul CNP, serie si nr de CI,etc.

Catalin Vieru spunea...

daca cumva scrii acolo vreun nume fictiv si se va vedea chestia asta candva (au dreptul sa verifice cand au chef daca asa te cheama) o sa risti sa nu mai intri in veci in purple club. :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki