joi, 12 februarie 2009

Ce e frumos si ... nouã ne place!

Tot vine Valentine`s Gay si mai toatã lumea e in cautare de partener de parca ar veni sfarsitul lumii, nu conteaza ...fie el schiop, orb, prost sau tampit, cicã sã fie unu` acolo, fapt cu care eu nu prea sunt de acord, dar in fine. Sa nu uitam ca iubirea este sacrã si nu trebuie tratatã ca pe o modã sau un eveniment la care "tinuta este obligatorie", adica neh ... sa ai partener in mod obligatoriu de Valentine`s Day.

Dacã se intampla sa fiti cu cineva si totul e frumos si merge bine, aceasta este o ocazie sã vã bucurati mai mult unul de celalalt asa cum stiti voi mai frumos, ca doi indragostiti adevarati. Nu am inteles niciodata de ce unii isi cautã partener/parteneri numai in preajma acestei sãrbãtori si doar pentru perioada acesteia, ei nefiind indrãgostiti realmente...doresc sa sãrbãtoreascã un sentiment fals... si uite asa ne mintim noi românii pe noi insine, cã doar ne place asa....

Hai gata cu morala si sã ne clãtim (noi ãstia singurei) putin ochii cu ceva frumos, "am adus" ceva material strãin... vizionare plãcutã !
Vã las cu Henri Castelli...

3 comentarii:

kiddo spunea...

Dap :)
Are un look deosebit, masculin si natural. Nu se prea strofoca sa arate fotogenic, el este...

P.S. Bag de seama k iti plac ochii verzi/albastri?

AleXDX spunea...

Da, este super dragutz... are ceva al lui. Sa-i zica " saru` mâna " lu` mãsa si lu` tacsu` cã l-au fãcut asa frumos ..

P.S. Am sã fac o postare in curand cu barbatul ideal (fizic & psihic)

cB spunea...

De baietasul asta nu am ce comenta.Legat de Valentine's Day... cam da. Pe langa faptul ca nu e o sarbatoare specific romaneasca (Dragobetele - 24 februarie)sunt foarte multe cupluri care-si demonstreaza "MAREA DRAGOSTE" doar in preajma sarbatorilor, sau numai cu ocazia acestei zile.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki