marți, 24 februarie 2009

Cum s-a descoperit sexul oral...

Probabil ca s-au facut multe studii si poate multi dintre noi s-au intrebat: Cum s-a descoperit sexul oral?
Nu am sa va povestesc cum l-am descoperit eu, asta ramane secret, insa am sa va povestesc cum l-au descoperit stramosii nostri.

Sa va povestesc...

Era odata un barbat ce s-a pus si el sa doarma dezbracat, pe vremea aceea nu existau haine. Acest omushor ce dormea, avea un vis erotic, nu cu Simona Sensual, nici cu Nicoleta Luciu si nici macar cu Catalin Botezatu... nici astia nu existau.

Cum visa el erotic acolo (nu stiu ce-o insemna vis erotic pe vremea aia, ce continut avea), normal ca i s-a sculat "mandria nationala".

Si visa omul , visa ... cu "mandria nationala" cât mai puternicã, spargeai pietre.. nu alta.

Nu foarte departe de omuletzul visând si "mândru national", langa un lac ... o duduie si-a vazut propria-i persoana oglinditã in apã, iar de frumoasã ce era (ca fondul de ten a aparut mult mai tarziu) s-a speriat si a fugit pe câmp ca proasta...

Fugind fugind... aceasta se apropiase de omuletzul nostru "mandrie nationala" ce dormea... tot "mândru national"


Speriatã cum era, când s-a apropiat de acesta (de omuletz), duduia noastra se impiedicã de un bolovan ce nu-l vazuse (ochii fiindu-i "mandri national") si cãzu direct cu gura-n "mândria nationalã" a omuletzului.

Si uite asa s-a descoperit sexul oral...

Tradus intr-o imagine, povestea ar suna cam asa:De atunci oamenii nu au vorbit o perioada lunga despre acest lucru, chiar pana mai acum cativa ani ... cand sexul oral era un subiect tabu.
Explicatia? S-au gandit ca "energia orala" trebuie canalizata mai mult spre antrenamentul practic, nu catre vorbe... insa cu timpul acestia au obosit, iar in zilele noastre sexul oral nu mai este un subiect tabu.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki