luni, 9 februarie 2009

Fii corectã, fa o muie de vedetã !

Nu puteam sa nu le bag in seama, nu puteau sa nu apara "discutate" si pe blog la mine, iar de aceea le invit pe toate sa urce incet la bara , zici ca-s Madonna, dar varianta xeroxatã, alb-negru, color e scump mãi tatã.

Le vedem pe strada, le observam si in club cum isi expun ostentativ "obiectele de lux", de la ceasul D&G cumparat cine stie prin câte sacrificii, tricoul GF Ferre primit cadou de la mosul ãla fara inhibitii, parfumul Bvlgari primit ca recompensa la un sex oral, aste-s divele noastre ... condiment elementar.

Telefonul celular, neaparat unul de fitze, cat mai scump si prea stralucitor ca fetele n-au inhibitii, iar daca vrei sa suni si tu pe cineva, n-are credit diva noastra, doar de un beep ceva...

Atitudine de diva cand vorbeste, din pacate pentru ea, diva ne plictiseste.Si daca vrem sa discutam ceva inteligent pe moment, diva noastra pleaca in cautare de barbat independent. Doar la finante se pricepe cel mai bine, ca o intereseaza de unde ia mai bine,dar unde-s bani, acolo-i muie multa ...iar diva noastra le ia pe amandoua, nu se-ncurca.

Dezinhibitii, aliurã de femeie excitatã, nu de barbati... ci de moenegi cu dividende de la actiunile listate, la bursa ...sau pe o foaie A4, ca pe fetitza noastra nu prea o duce capul ...decat la bani si cadouri de valoare, dar toate astea costa o muie fratioare.

O intereseaza de masina de parca i-ai face-o cadou si mai tot timpul ti-a controlat prin torpedou... sa vada fata daca mai e si alta, sa stie clar cu câte imparte "ciocolata"

Ar fi multe de vorbit, dar sa-i dam divei un sfat, ceva: "Pãpusa... fii corectã si fa o muie pe bancheta!"


ELEMENTELE CE O CARACTERIZEAZA PE DIVA POT FI APLICATE ATAT IN CAZUL DIVELOR FEMININE CAT SI MASCULINE.

Va invit sa ascultati si melodia ce mi-a inspirat postarea
Bitza - Cronica unei vedete

2 comentarii:

DanielMihai spunea...

am uitat sa iti precizez ca daca nu las comentarii nu inseamna ca nu te am pe prima pagina din iGoogle... :)) te citesc de cate ori scrii ceva... si stii tu ca te ador.

AleXDX spunea...

Merci mult ! Pupici :">

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki