miercuri, 18 februarie 2009

RoBlogFest

Zilele acestea s-a creat o isterie in a mi se pune o intrebare, la naiba-n puii mei... parca s-au pus de acord cu totii asupra ei.
Intrebarea isterica despre care este vorba suna cam asa:

Tu de ce nu participi la roblogfest 2009 ?

Am scris raspunsul asta de zeci de ori explicand concret ceea ce a dus la decizia mea de a nu ma inscrie la nicio categorie, iar daca stiam cati ma vor intreba... faceam postare asta cu doua luni inainte de inceperea inscrierilor.

Nu m-am inscris la RoBlogFest-2009 din cauza a doua aspecte:

1.Consider ca este mult prea devreme ca eu sa particip la acest concurs datorita faptului ca blog-ul meu "s-a nascut" sub semnul zodiei Balanta, pe data de 04 Octombrie 2008, prin faimoasa (sau nu) postare Mitocani si Pizdramate, deci nu are nici un anisor "de viata", drept urmare mi se pare impropriu sa concurez cu blog-uri ce au ani buni de vechime. In concluzie: consider ca nu am vârsa minimã de participare :D

2.Nu mi se pare ca as fi unul din blogger-ii cei buni, scriu si eu aici ca sa ma aflu in treaba, nu ca m-as pricepe extraordinar de bine, sunt deocamdata la capitolul new entry, iar daca organizatorii RoBlogFest ar fi facut o cateogorie a blog-urilor create de mai putin de un an POATE m-as fi inscris, dar nu garantez.


Poate la anu` am sa particip si eu, insa doar in conditiile in care consider ca blog-ul meu a suferit o vizibila crestere din punct de vedere a calitatii postarilor si traficului.
Pana atunci le urez mult succes participantilor...

Un blog bun ce ar fi putut participa mi se pare Feed the Gay Generation, cred ca ar fi avut sanse foarte mari pentru a castiga un premiu, unu` din primele...

1 comentarii:

Daniel Mihai spunea...

Of, merci de propunere. Dar, vrei sa o iau si eu cu 1.2.3.? :)) In principiu eu nu particip pentru ca nu am de ce.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki