marți, 24 martie 2009

Andreea Esca (nu cea realã)

Dupã ce tot am amanat aceasta postare, uite ca i-a venit randul si ei, este vorba despre Andreea Esca(nah fatã ca scriu si despre tine!).

Fãtuca aceasta, Andreea, este o buna prietena cu mine, chiar una din cele mai bune prietene as putea spune. Zambitoare mai mereu si cu un ceva special doar al ei, Esca este gazda nostra de 1 Decembrie cand ne gateste traditionala fasole cu ciolan, dar nici la alte sarbatori situatia nu e altfel, ea incântandu-ne cu talentul ei culinar ori de cate ori are ocazia. Nu putine au fost momentele cand ne surprins cu mancaruri apetisante comandate telefonic :)))) De aceea, grupul surorilor seduse si abandonate multumeste surorii Esca pentru suportul gastronomic si psihologic acordat la nevoie. Te pupãm fatã!

Ca ma inteleg minunat cu aceastã fãtucã nu mai incape indoialã, dar vreau sa-i spun cu toata sinceritatea si sa-ti multumesc in nume personal pentru tot sprijinul acordat atunci cand ma pregateam, eram sau ieseam din depresie, cã este cu adevarat o comoarã pe lângã casa omului.

Tachinatul este o specializare in care sora Esca sigur si-a luat doctoratul. Acum ca este posibil ca eu sa mã mut din Bucuresti(orasul asta nu prea ma reprezinta), Andreea Esca nu pierde nicio ocazie sa-mi reproseze faptul ca o abandonez, ca o las de izbeliste...

Ca o concluzie despre sora Esca as putea spune urmatoarele:
-buna prietena
-foarte smart
-cititã (a citit de-a carti de mi se face rau)
-cu simtul umorului dezvoltat
-modestã (chiar peste masura)
-etc.

Am incercat sa-i caut si o caracteristica negativa fetii ãsteia, dar nu prea am gasit nimic, poate doar sfintzishorii aia nashpa care i-a gatit acum ceva timp :))))

Sunt atatea de zis de sora Andreea Esca, insa neh... am spus doar ce se putea spune.

Asta e pentru Esca, dedicatie speciala:


P.S. - Orice asemanare/coincidentã de nume, situatie si/sau continut, este pur intamplatoare si nu atrage dupa sine raspunderea juridica.

3 comentarii:

rasvan calin spunea...

cand imi gateste si mie?!

Anonim spunea...

si cam ce ai vrea sa iti gateasca Esca pentru tine?:)

ESCA

rasvan calin spunea...

ceva cu pui

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki