vineri, 20 martie 2009

Printre rândurile vietii

Trebuiesc sa recunosc ca zilele astea nu prea am avut timp nici macar pentru mine si cum nu m-am eliberat complet inca... va scriu cate ceva... asa , pe fuga.

In primul rand sunt bine, sanatos (mintal cât se poate), nu m-am ingrasat, dar nici n-am mai slabit. E just, nici nu am tinut vreo cura de slabire, inca sunt bine :)))

In al doilea rand VINE VINE PRIMAVARA ! Da, incepe a se incalzi, parca si sufletele noastre se mai dezgheata putin si sper sa inflorim cat mai frumos deoarece altii au facut-o deja. Au inceput sa apara pe strazi niste "bucãtele" de-ti vine sa mori (in bratele lor, bineinteles) si eu suspin, apoi merg mai departe, iar imi sucesc gâtu`, apoi suspin si tot asa. Tu-i gâtu` mãsii de treabã...
In concluzie, ladys.. a venit primavara si in CURând vine vara, pregatiti-vã "aparatul de suspinat" si eventual portofelul cãci eu azi era sa lovesc o alta masinã pentru ca privirea-mi era aruncata aiurea... dupa heteroi mamã, pff .. nenorocitii; La naiba-n puii mei! :))) Ca sa nu mai zic la semafor ce dezbracatei vad prin alte masini si buni in draci, iti vine sa-ti lasi familia cu tot cu copii (in cazul in care ai asa ceva).

Va pup si iubiti-vã mult cãci eu tot singur sunt si primavara asta, am fost si iarna, vara, primavara trecuta...etc. Nu ma mai plang, gataaaaaa !

Vorba mamei mele: "Ai sa mori fatã mare ! " :)))
Cred cã incep sa-i dau dreptate :)))

Ca sa destindem putin atmosfera va invit sa ascultati o melodie mai veche :P
La mine nu suna chiar bine de tot, dar la ele DA !P.S. - In curand am sa scriu de Andreea Esca*, ca am primit reclamatii ca nu o fac vedeta, lasa ca vede ea :)))

*reprezinta un pseudonim, nu de cea reala e vorba :P

2 comentarii:

rasvan calin spunea...

nu a venit. din pacate. mie imi pare inca prea frig.

de intors capul, intoarcem noi si iarna :))

armin spunea...

Mmmm, suna interesant. Sa auzim de "Esca". :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki