miercuri, 15 aprilie 2009

Dreptul la replica!

Dat fiind faptul ca am fost putin blamat pe un alt blog, am sa-mi exercit aici dreptul la replica (si putin printr-un comentariu la articol, direct pe blogul respectiv)

Dear Gay in Bucuresti,

1. Ai fi putut sa pui un link de legatura catre blog-ul meu (asa cum am facut eu mai sus pentru blog-ul tau) pentru ca lumea sa citeasca in intregime articolul, nu sa oferi tu pasaje care-ti convin tie, pasaje scoase din context uneori.

2.Parereile personale pot fi subiective si obiective, in urma unei analize atente sau pur si simplu aruncate-n vant. Nu stiam ca pe un blog, prin parerile personale poti fi doar subiectiv...... insa poate stii tu mai bine.

3.Despre taxa de intrare, cum ca a fost corect specificata si ca era 30 de lei doar intrarea, iar noi trebuia sa ne imaginam ca nu va include nimic, nu stiu ce sa zic. Nu cred ca sunt singurule care sa astepta sa includa ceva, dar nu-i nimic . De ce scria 10 lei pe bilet? Se numeste evaziune fiscala dragul meu, asa se numeste! Iar despre dezamagirea si "bucuria" cu care au primit clientii vostri acea taxa de intrare, preturile si problemele care au existat (pt. ca am inteles ca le-ati rezolvat) s-au vazut a doua zi, Sambata (11 Aprilie) !

4. Despre prezenta a unu` , doi membri ai Flamingo care s-au bâtâit acolo... frumos ce-i drept, nu am ce sa le zic de rau, insa fara un show bine pus la punct, nu stiu ce sa zic! Ai vazut vreodata un show facut de Flamingo Boys si eventual de Flamingo Girls? Cu sonorizare, coregrafie.... show adevarat!

5.De spatiul Purple eu am zis ca-i OK, nimic deosebit, dar nu e jalnic, insa pentru ceea ce este e absurd sa pretinda preturile respective la bauturi, preturi mai mici au si cluburile de fite, iar eu am dat exemplul clar. Unii ziceau ca-i o simpla hala si nimic mai mult, insa eu am fost mai bun in aprecieri pentru ca stiu acest concept, ceva similar se gaseste si-in Londra, in club ASTORIA si nu numai. Voi n-ati auzit direct comentarii ale altora vis a vis de spatiu, sa vedeti cat de diplomat am putut sa fiu eu ....

Tu crezi ca eu ca simplu gay ma bucur cand vad anumite chestii care nu merg bine intr-un club? Crezi ca-i placut sa te duci undeva si sa ramai dezamagit? Tocmai, mi-ar fi placut sa fiu placut surprins, insa toate acele critici, observatii si asa mai departe, sunt menite sa schimbe ceea ce era.... sa va faca sa evoluati, sa vedeti problemele care sunt...

8 comentarii:

ruben spunea...

adaug si eu parerea mea...la fel de dezamagit de mega re-deschiderea inceputului de an care s-a dovedit a fi un fiasco total
1.locatia nefasta...
2.aspectul de hala..fabrica,ceva...cu acel teren neamenajat care arata ca pamantul proaspat arat
3.interiorul lasa de dorit...un spatiu imens..lasat oarecum gol..neaerisit...niciun design inovator...nimic atractiv
4.muzica..slaba...
5.ah..evenimentul penibil cu acel recital cica..era varza tipul de la deep central....nu se face asa ceva
6.intrarea prea scumpa pt ce se ofera...la fel si preturile de la bar...nesimtit de ridicate
cam astea cred ca ar fi in mare...ma gandesc ca inainte mergeam des in purple..acum nu voi mai merge niciodata...s-au facut de ras...ala nu e club...pacat
asta este
soho rullz!!!!(cum s-a inversat situatia...inainte beai un suc in soho inainte sa mergi in purple..acum...soho are petreceri si evenimente care atrag lumea si ppurple a ramas o amintire chinuita undeva prin bucuresti)

Daniel Mihai spunea...

Pasarel, eu zic sa nu iti faci probleme cu ce zice Lucian. Asta se crede o Altetza Regala de Clouge. E stilul lui tipic sa scuipe pe oricine il critica si se priveste drept martirul gay absolut. Am auzit si eu ca Purple e de toata jena. Si cred cu tarie mai ales daca ai spus-o si tu.

rasvan calin spunea...

nu vad de ce nu se accepta adevarul. indiferent daca esti angajatul unei institutii sau nu, trebuie sa fii real cu nivelul acesteia.

iar purple a dezamagit la deschidere. am fost invitati intr-o hala neamenajata, la un pret destul de mare, consider, cu niste bilete improprii acelei seri.

aerisirea lipsea cu desavarsire, ca doar cand am intrat am observat norul ce plana deasupra dansatorilor.

iar daca avem curajul sa spunem ca au fost animatori... atunci vai de nivelul asteptarilor!

Stoicescu A. spunea...

Vedeti voi, in ziua de azi nu ai voie sa spui adevarul....
Pana la urma eu mi-am spus parerea, am enuntat scurt unde vad eu problemele, iar daca eu nu o faceam, altii la fel... taceau. Cum ar fi stiut ei care sunt bubele? De ce nu mai vine lumea? In fine, unii nu inteleg anumite chestii...

Multumesc pentru sustinere Ruben, Daniel Mihai, Rasvan Calin, etc.

Anonim spunea...

eu sunt foarte dezamagit...:( dar nu de clubul gay purple din bucuresti ci de gay din romania, pana acum se plangeau ca nu sunt cluburi gay ca si in strainatate si la noi in romania ca nu au unde sa se distreze si isi se desfasoare manifestarile in intimitatea si libertatea lor... iar acum cand au unde au inceput sal critice... mai oamneilor cine sa va mai inteleaga? acum ca aveti location unde va puteti distra unde aveti parte si posibilitatea de a asista la showri pt gay icepeti si aruncati cu noroi in oamneii care au depus atat efort pt ca un club ca si noul club purple nu se termina doar intro luna de zile ceea ce ei au reusit si au lucrat au depus eforturi fff mari pt a va multumi pe voi pt a avea cat mai repede posibil clubul purple din nou si voi in loc sa apreciati efortul lor si sa fiti recunascatori si multumiti faceti tot felul de fitze si figuri...au fost unelemici probleme care sau rezolvat prin urmare...nu vreau sa spun ceva rau despre clubul soho dar eu cand am fost in bucuresti am iesit si in soho si in purple dar nu am vazut nici un show nici o party nici un animator in clubul soho ceea ce nu pot spune acelsi lucru si despre purple , in purple a fost si show, animatori si party...super mijto cu o atmosfera si distractie la maxim... eu sunt foarte recunascator si multumit ca exista clubul purple care face parte printre putinele cluburi de gay de lux din europa..nici macar in toata austria nu este club asha de luxos si de mare ca si cum este clubul purple din bucuresti ceea ce este de apreciat si ar trebui sa fim mandrii de chestia asta...asha ca va rog lasati fitzele si figurile la o parte si cred ca merita toata echipa purpleclub + radio si tv purple multumiri si admiratie pt ceea ce au creat in tara noastra. Distractia e la maxim felicitari inca odata si sper sa ne revedem in curand kisss la toata echipa EXTRAWAGANZA ( Stefan)

Stoicescu A. spunea...

Criticile sunt aduse tocmai pentru a imbunatati ceea ce era Purple la deschidere, iar asta s-a vazut imediat dupa... cand cei de la Purple au remediat problemele (din cate am inteles)

Petra spunea...

Nu faci un post si despre cat de bine arata Purple acum? Un post pozitiv. Ia sa vedem cat de partinitor esti ;)

Stoicescu A. spunea...

Nu am mai fost in niciun club de atunci, nici in Soho si nici in Purple.... deci nu stiu ce as putea sa spun. Cu siguranta voi scrie atunci cand voi mai merge... de fapt, promit!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki