vineri, 3 aprilie 2009

Si totusi... e greu !


De multe ori ne este greu si poate din cele mai diverse motive, insa considerabil de dureroasa este durerea aceea atunci cand cineva ti-e drag, foarte drag... atat de drag pana aproape sa incepi sa-l iubesti, dar el ... un simplu domn, ocupat cu viata sa de zi cu zi, preocupat de confortul sãu general, nici macar nu sta sa-si bata capul cu tine. Iti spune doua cuvinte frumoase, apoi te lasa asa... sa-ti bati capul singur, sa nu stii ce vrea pana la urma. Asta, in caz ca vrea ceva.

De studiat psihologie am studiat destula, poate chiar prea multa, astfel in prezent imi dau seama de multe dedesubturi, insa nu stiu cum sa reactionez. De fapt, stiu exact ce si cum atunci cand vine vorba de a da sfaturi altora, insa viata mea pe domeniul LOVE este un dezastru. Fara sare, fara piper...

Este una din acele seri in care mi-as dori ca cineva sa ma tina in brate, insa nu se poate, nu are cine. Totusi, daca ar fi sa nu am anumite standarde, imediat s-ar rezolva problema, insa asta nu ar fi rezolvarea, o partida de sex, un sarut sau doua date asa, la norma... NU, astea nu rezolva ce-i in interior. Eu personal am nevoie de mai mult de atat, caci daca era sa-mi doresc doar placere carnala, problema era de mult rezolvata, insa uite-ma ca sunt dupa o perioada de abstinenta. Unii prieteni chiar glumesc cu mine zicandu-mi daca nu cumva am de gand sa ma calugaresc ?!
Si totusi ma intreb in ce directie ma indrept ?! Este ea cea buna?

Sunt multe ce ar fi de spus, insa evit sa ma deschid prea mult in fata celorlalti.
Chiar daca pare ca sunt un tip super deschis si etc. Eu sunt altfel, adevaratul Alex nu este cel cum il cunoaste lumea-n general. Este vorba de mult mai mult sentiment, de mult mai multa sensibilitate.

V-as mai spune multe, dar mai bine fug la somn. Sper ca maine dimineata sa fie soare, macar asa voi incepe ziua bine si sper sa uit de anumite aspecte ale vietii, insa tot vine seara, va trebui sa ma pun sa dorm iarasi, iarasi singur in patul gol, cu o inima goala, iarasi singur cu o inima....

2 comentarii:

rasvan calin spunea...

este soare! kiss

Alexandru spunea...

DA, azi e soare si eu zambesc din nou ! Pupici

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki