vineri, 10 aprilie 2009

Soho Lounge/Club Bucuresti

Update: Articolul de față a fost scris în luna Aprilie a anului 2009. În prezent (2011), Clubul Soho se află în str. Selimbar nr.1, undeva între Spitalul Colțea și Biserica Sf. Gheorghe. Descrierea ce urmează nu mai face obiectul actualului club. Personal, nu am o părere bună despre atmosferă din actuala locație.

Totodată, prețurile sunt prea ridicate pentru ceea ce reprezintă acel spațiu. Sunt multe alte cluburi din centrul istoric care practică prețuri  vizibil mai mici, chiar aproape la jumate.

Conținut postare în anul 2009, în vechea locație:
Ei bine, azi vorbim despre Soho Lounge si mai nou Soho Club pentru ca dupa cum multi dintre noi au ramas foarte placut surprinsi, concurenta incepe sa se resimta si in spectrul cluburilor gay. Astfel, Soho Lounge si-a diversificat oferata si a facut o surpriza comunitatii gay din Bucuresti, aceea de a deschide Soho Club in fostul Club Cabaret.


Spatiul este unul destul de mare, iar atmosfera este una foarte placuta, clubul impartindu-se in doua compartimente destul de mari si interesante ca aspect.


Preturile sunt aceleasi ca in Soho Lounge, iar INTRAREA ESTE LIBERA.


Si cum bine ne-a obisnuit, weekend-ul aceasta (10-11 Aprilie .2009), Soho ne intampina cu o alta tematica a sfarsitului de saptamana, Cruising Nights. Pentru a intelege mai bine ce inseamna asta, vedeti semnificatia acestei tematici din acest weekend cu un simplu click aici.

9 comentarii:

C spunea...

Un link, ceva? Pe situl Soho nu am gasit nimic despre noul club..

Stoicescu A. spunea...

Da, din pacate Soho nu are un site minunat si nici nu e facut update cu privire la club, insa el exista.... se intra exact pe usa de langa lounge... aia spre subsol... cu un link nu pot sa te ajut! Nici eu nu am.

rasvan calin spunea...

sincer, nu poate decat sa ma bucure aceasta veste. superrrrrrrrrr!

Catalin spunea...

dragutz clubul soho. pacat ca intrarea e libera si sunt foarte multi tigani care intra, multi dintre ei nefiind nici macar gay
:( m-am saturat sa miroasa in jur.

Alex spunea...

Hahaha ce link fratilor, ca in beciul ala pe langa paraziti si aerisire ( suspecta ) vb lumea ca nici update-ul nu poate sa functioneze.
Si inca ceva: JB-ul cu energizant cat costa pana la urma si unde apare pe meniu ( ca pret stabil )?
Nu l-am descoperit insa, mai mult de atat am plecat si cu un gust amar din cauza unei patzachine de " ospatar invechit " ce se simtea acolo ca regele pe " TRONUL DIN FUNDUL CURTII " !
Sa mai intreb si de bonul fiscal ce a lipsit la nota de plata?
Cred ca e nevoie de o reclamatie sa se faca ceva controale mai ales la bauturi si casa de marcat.
Nu o spun cu rautate da asta e hotie pe fata, iar daca ei cred ca prosteala tine mai bine stau acasa sau fac un chef cu prietenii.
Cand comanzi un JB energi desi apare pe meniu ca fiind 14 RON de fapt platesti 25 RON, cica 18 lei JB-ul si 7 lei energizantul...

Anonim spunea...

Mai nou, exista si site - www.sohobar.ro

Pacat de experienta lui Alex cu plata si bonul fiscal..stateam sa ma gandesc de cate ori am primit bonul fiscal sau NU mi s-a "umflat" nota de plata in Purple (mai nou Pride). Raspunsul inca nu l-am aflat. Nu vreau sa practic politica mortii caprei vecinului, vreau sa evidentiez ca daca intr-adevar situatia e atat de grava precum spune Alex (desi, nu mi s-a intamplat niciodata si am fost destul de des in Soho), ea este practicata CU SUCCES si de ceilalti. Nu vreau sa discutam despre diferentele intre locatii(indiferent cat de lunga ar fi lista), gusturile nu se discuta, fiecare alege confortul si atmosfera care ii prieste.

Nu am niciun fel de legatura cu niciunul dintre cluburi/studiouri, cum vor sa-si spuna, dar ca si consumator care s-a chinuit ani de zile prin cluburi straight, imbratisez ideea de a avea alternative in Bucuresti. Pacat ca in loc sa existe o concurenta pozitiva, prin care fiecare sa incerce sa il depaseasca pe celalalt, se faulteaza. Probabil ca e mai usor si noi suntem invatati sa fie ceilalti mai slabi decat noi, nu sa fim noi mai buni decat ceilalti.

Have fun!

Anonim spunea...

Tiganii sunt ei tigani, dar sunt barbati in primul rand. Vor sa va strice smecheria cu homosexualismul vostru. Eu am intrat pe site si am vazut ca nu scrie nimic de faptul ca ar fi club gay. Asa ca valea! Nu mai puneti tag-uri pe ce nu e al vostru!

Stoicescu A. spunea...

Probabil ai intrat pe alt site, mai este un club numit „Soho” :)))

Anonim spunea...

anonim sinteti niste nesimtiti si are lumea dreptate cu furatul de bauturi si cu inselatul si fara bon fiscal este japtca ?in mod norma acolo intra si copi minori care iam vazut si este un cioroi care este un sclav care sta la usa atirnache si o face pe baiatul de strada,el find un poponar platit eftin, mai schimbati tati paznici de caini care nu dai nici un ban pe ei,asa ca este un club care nu merita sa fie vizitat de nicio pers.
aveti grije domnilor la buzunare si la ce consumati sa nu platiti de 2 ori,uitati-va la mediul clubului,ca sa nu platiti de 2 ori,
in continuare tog toata lumea sa se uita la preturi de comsumatie.cereti bon fiscal

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki