vineri, 15 mai 2009

Atac la persoanã: Tarky

Ne-am obisnuit ca Naomi sa faca de ras comunitatea gay, dar nici Alexandra de la Oradea (stiti voi, arãtarea aia penalã ce a aparut pe la OTV la emisiunea lui Diaconescu, iar mai apoi la Antena1 in carul emisiunii Acces Direct) nu s-a lasat mai prejos, ba chiar a intrecut orice limita a penibilului, asta in deliciul realizatorilor de emisiuni ce savurau audienta.

Daca Naomi a inceput sa faca mici evolutii aparand la TV si cu lucruri bune, aici referindu-ma la activitatea ei muzicala, iar Alexandra de la Oradea a disparut complet de pe ecrane (Slavã Domnului!), a venit rândul unui alt personaj gay controversat sa faca de ras comunitatea LGBT; este vorba de Tarky, acel maimutoi care s-a agatat de imaginea muncita in decursul anilor a lui Mihai Traistariu, care pana la urma s-a ridicat pe vocea lui si nu pe spatele altora asa cum face anti-talentul Tarky.

Prea "frumosul" Tarky a fost protagonistul emisunii "Cireasa de pe tort" din grila Prima TV,emisiune unde sunt adunati 5 invitati din lumea mondena (nu stiu ce cauta Tarky printre ei, el fiind doar... un element de batjocora pe scena mondena din Romania, nu ca ar fi singurul), in cadrul show-ului, fiecare dintre protagonisti trebuie sa pregateasca o cina, mai apoi ceilalti sosind acolo pentru a evalua mancarea si atomosfera facuta de responsabilul serii respective, urmand la ca final acesta sa fie notat...

Pe tot parcursul emisiunii, zeita Tarky a facut pe diva mofturoasã, fitele se ingrãmãdeau ca la micii oferiti de Vanghelie pe 1 Mai, iar daca as dori, as putea sa continui la nesfarsit cu figurile si comportamentul jenant care l-a avut bestia despre care vorbesc, atitudine care pana la urma afecteaza imaginea comunitatii gay....

Hai ca mi s-a facut greatã....
O zi buna !

4 comentarii:

Octav spunea...

da sigur e gay? ca zicea nush care ca de fapt n-ar fi, doar o face pe gayu` :) oricum, e jalnic.

Stoicescu A. spunea...

Sigur este, doar ca la un moment dat facea el pe bisexualul, dar e unul din acei gay ce mai bine n-ar exista...

Ca ai fost casatorit (la aloha) cu una pe care o bateai mai mult decat i-o trageai, nu inseamna ca esti bisexual..

Anonim spunea...

fetelor...linistiti'va ca e bulangioica, nici macar gay....
il stiu pe d'ul tarky de cand cerea bani de drum sa vina sa ma franga ....been there, done that...

va pupa Rusli...

ratusca vesela spunea...

Pacat de oamenii care au avut neplacerea sa-l cunoasca... si zic asta deoarece oamenii tind sa generalizeze. Fobiile iau nastere de la cateva cazuri particulare, gen Tarky.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki