miercuri, 6 mai 2009

Update: Purple Club se inchide !

Update (13 februarie 2011):  A fost închis și clubul French Kiss - București.
Detalii aici!

06.05.2009: Cu toate ca cei de la Purple Club sustineau sus si tare ca nu vor inchide clubul, asa cum se zvonea, avem de-a face cu realitatea  acelor zvonuri.
Purple Club a fost închis!!

Pe site-ul oficial al clubului putem citi urmatoarele:


Consiliul de Administratie Purple a aprobat in unanimitate la 30 aprilie 2009 urmatoarele decizii; aplicabile si date publicitatii de la data semnarii si parafarii lor cu tertii - 5 mai 2009:
1. INCHIDEREA TUTUROR ACTIVITATILOR CLUBULUI PURPLE IN ACTUALA LOCATIE.
2. VANZAREA numai a BRAND-ului "PURPLE" unei Societati Comerciale.
3. VANZAREA DREPTULUI DE EXPLOATARE AL ACTUALEI LOCATII altei Societati Comerciale detinatoare a unor brand-uri de mare succes in peisajul cluburilor hetero din Bucuresti.
4. INCHIDEREA RADIO si TV PURPLE.
5. RETRAGEREA Actionarilor si a Societatii Comerciale care a detinut pana-n prezent brand-ul Purple din toate activitatile LGBT si implicit a oricarei forme de investitii pentru acest segment de piata.

Motivele care au stat la baza acestor decizii, dar si multe alte informatii vor fi facute publice in curand.


9 comentarii:

Doctoru' de infatuare spunea...

Inchiderea definitiva era de asteptat. Trebuia doar sa te uiti la semnele care au indicat asta.

Toata bravada de care au incercat sa dea dovada a fost doar un ultim strigat al fiarei inainte sa isi dea obstescul sfarsit.

De fapt, acest club era sortit sa dispara chiar din momentul in care si-a anuntat mutarea in alta locatie.

Intr-o afacere (nu trebuie sa negam ca Purple era o afacere!) nu te arunci intr-o investitie care sa iti creeze doar senzatia de multumire sufleteasca. Purple a vrut sa creasca precum Praslea cel voinic, si a sfarsit prin a se da cu capul de tavan.

Greselile pe care Purple le-a facut au fost grave si grosolane. In conditiile in care nu stii sa iti estimezi piata, sa iti calculezi un cash flow minimal, sa iti administrezi brandul.... de ce te mai apuci de afaceri? Doar pentru ca iti place sa fii considerat Maica Tereza? Sa avem cu pardon!

Stoicescu A. spunea...

Doctore, sunt complet de acord cu tine! Purple a gresit mult, foarte mult... chiar daca a avut si chestii bune, insa pana la urma era doar o afacere....

Anonim spunea...

ce scarbos oare din cauza ca s-a inchis purple cei din soho au marit pretul???nu stiu ce sa cred dar o apa si un wisky nu poate sa coste 40 lei sau poate au gresit!mai e cineva in situatia mea?vreau sa ma conving daca a fost o greseala dar nu cred......ca e a2a oara cand am patit-o.nu e intrare dar defapt recupereaza pe alta parte soho lounge club sau cum se numeste!

Stoicescu A. spunea...

Totul se va stabiliza in scurt timp! S-a mai deschis un club pe nume "the Corner", Purple se redeschide temporar, dar cred ca va reveni pana la urma sub acelasi nume sau altul,poate in aceiasi locatie sau cine stie, poate alta, iar la "orizont" se vede si deschiderea "French Kiss", deci totul se va pune la punct.

Doctoru' de infatuare spunea...

Pun'te masa, scoal'te masa... cam asta se intampla cu Purple din cate observ.

Why?

Stoicescu A. spunea...

Ceva de genul: "Dezbraca-te ca te fut, imbraca-te ca nu te fut"

Anonim spunea...

Atitudinea acestui Razvan e de tot cacatul. Ar trebui sa-si plateasca furnizorii, si sa fie mai constant in a-si stabili locatia. Altfel......aceasta asa zisa dorinta de a ajuta comunitatea, care de fapt este doar o afacere banoasa se va duce la naiba!......La naiba!

Anonim spunea...

A ramas fara club Constantineasca, am inteles ca a fost amenintata ca il omoara daca nu da clubul unor camatari. Clubul este la niste camatari acum, e mai rau ca inainte. Nu va recomand sa mergeti singuri in club ca aveti sanse sa ajungeti prostituati in Italia. Daca vine politia va treziti ca va ancheteaza pentru trafic de droguri.

Stoicescu A. spunea...

Postarea de față este referitoare la fostul Purple, cel din anul 2009.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki