marți, 7 iulie 2009

Din 2010 il facem "postã"...


Pe cine?
Incarcatorul telefonului mobil.

De ce?
Pentru ca producatorii de telefonie mobila: Apple, LG, Motorola, NEC, Nokia, Qualcomm, Research In Motion (RIM), Samsung, Sony Ericsson şi Texas Instruments, au semnat un memorandum prin care toate telefoanele produse incepand cu anul 2010, vor dispune de acelasi tip de incarcator, cu alte cuvinte, de un incarcator universal. Acesta va fi unul de tipul unui micro USB, model asemanator a celor folosite in prezent de Samsung.

Cum de?
Acesta initiativa a fost luata de catre Comisia Europeana, in principiu, dorindu-se aprobarea unor norme obligatorii printr-o initiativa legislativa, dar lucrurile au evoluat mult mai facil datorita receptivitatii producatorilor de echipamente de telefonie mobila, totul rezolvandu-se printr-un memorandum.

Practic cum ar veni?
Mai pe scurt, daca eu ma duc la Gicu acasa si mi s-a descarcat telefonul, nu-l voi mai intreba daca are un incarcator de Samsung, Nokia, Motorola, Ericsson sau cine stie ce alt telefon, ci pur si simplu ii voi cere un incarcator, toti producatorii vor avea acelasi tip de incarcatoare.

1 comentarii:

Arlyio spunea...

Misto ideea. :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki