sâmbătă, 22 august 2009

Cei mai buni la pat sunt...

M-am gandit sa fac un sondaj de opinie din care sa reiasa baietii din care zona a Romaniei sunt cei mai buni la pat. Astfel, pe panoul din partea stanga a blog-ului, undeva sub chenarul de contact - messenger, aveti un sondaj de opinie unde puteti alege dintre ardeleni, dobrogeni, munteni, moldoveni si banateni. Alegerea este a voastra!
Ideea sondajului de opinie a aparut dintr-o discutie avuta cu un prieten. Mai multe detalii nu va dau deocamdata pentru a nu influenta votul. La treaba !Update 1 : Am reluat procedura de vot deoarece existau vicii ale sondajului. Fostul sondaj a fost sters deoarece nu putea fi modificat prin adaugarea unor noi optiuni, astfel a fost creat un alt sondaj de opinie pozitionat in acelasi loc.

Update 2 : Atunci cand raspundeti la sondaj, nu faceti referire la zona din care proveniti voi (sa va laudati voi), ci pur si simplu la partenerii avuti. Din ce zona/zone (puteti avea multiple selectari) au provenit ei, aia ce-i mai buni...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna.

Muntenii clar sunt cei mai buni.

Bafta!

RockerJegos spunea...

Mai pune o optiune:
[x] Imposibil de precizat

Keopss spunea...

Hey.... de ce nu ai inclus si oltenii?? :D

Stoicescu A. spunea...

Gata, am remediat problemele semnalate !

Scuze pentru ca nu erau oltenii, dar am uitat de ei :"> Sa-mi fie rusine !

Anonim spunea...

Ex-ul meu era din Bacau (eu fiind din Bucuresti),dar acum nu stiu daca toti moldovenii sunt cum e el,totusi,votez moldovenii :)))

Stoicescu A. spunea...

Hehehe, nu ramane decat sa incerci inca un moldovean. ;)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki