sâmbătă, 29 august 2009

Logo Idei de Gay

Idei de Gay are logo. A mai crescut si el, deci merita!
Chiar ma gandeam in urma cu cateva zile ca mai este putin si blog-ul meu face un an de cand " a luat fiinta", un an de laude, de critici, de blam si asa mai departe. Uite-l ca totusi traieste, e pe val si nimic nu-i sta in cale, poate doar eu cateodata, atunci cand nu scriu.

Ca tot a venit vorba de scris. Dupa lungi analize si refuzuri personale, am decis ca sa abordez un subiect sensibil (cel putin din punctul meu de vedere), acel al barbatului ideal. Cu alte cuvinte, in curand voi posta un material despre cum vad eu barbatul ideal. Stiu ca el nu exista, dar macar pe aproape poate o fi unul, pana atunci sunt prietenul singuratatii. Nu stiu sa fac compromisuri si totusi am momente cand mi-as dori s-o fac, dar nu pot. Cum zicea Bãnicã intr-o melodie "frate, asta-s eu" !

Revenind la logo-ul blog-ului, sper sa va placa !
Cine vrea sa-l afiseze pe blog la el, e liber sa-l preia. Daca nu va pricepti, va ajut eu! Solicitati ajutor !

2 comentarii:

RockerJegos spunea...

De ce mainile care tin pamantul ca logo? Imaginea asta nu e mai apropiata simbolistic de religie & zeitate?

Stoicescu A. spunea...

Fiecare percep altfel acele maini pe glob.

Dar ideea de la care s-a plecat atunci cand s-a ales acest simbol, este data de urmatoarele aspecte:

1.Acele maini care tin pamantul arata o forta superma care are grija de omenire, inclusiv de gay.

2.Daca te uiti atent, observi ca acele maini tin pamantul intr-o maniera protectoare in egala masura, deloc discriminatoriu.

3.Culoarea galben aleasa pentru a scris cuvantul "gay", prin simbolistica ei doreste sa arate enerigie, bucurie. Insa dupa cum stim, galbenul in exces la iritatie si depresie.

4.Albastru a fost folosit ca fundal la blog si pentru a scrie "idei de" pentru ca este o culoare ce calmeaza, ce arata sinceritatea si libertatea.

5.Acel om cu un pahar de sampanie in mana pus deasupra literei "Y", arata demnitatea, puterea de a tine inca "paharul sus" in ciuda atacurilor asupra gay-lor. Puterea de a duce mai departe semnificatia cuvantului "gay" = bucurie, veselie.

Bineinteles, culorile au fost alese si pentru a respecta o cromatica. AS fi dorit sa folosesc si verde pentru ca arata speranta, prospetimea, schimbarea spre mai bine.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki