marți, 18 august 2009

In continuare

Si totusi vacanta continua. Nici n-am ajuns bine acasa ca am plecat iarasi. De aceasta data pe litoralul romanesc. Pana la urma nu-i chiar asa de "negru" cum zic unii, chiar e ok. Vremea e foarte frumoasa (cel putin pana acum), apa e super curata si tot asa. O fi ea MAREA NEAGRA, dar nu-i chiar asa de neagra.

Singura problema care ar fi pe litoralul de la noi, sunt salvamarii aia care arata demential si te baga-n "boale". Te-ai duce sa-i spui macar unuia dintre ei "Stii, eu ma inec in ochii tai, nu ma salvezi de la inec? ", dar cand stii ca materia cenusie e made in Romania, te lasi balta, poate in loc sa te salveze, te ajuta sa te ineci. Oftezi si te arunci in mare sa te mai racoresti. Poate asa iti mai trece setea de .... inec.

Greu pe plaja cand vezi atatia tzutzurei buni de luat acasa macar pentru cateva ore, dar iar vine faza cu inecul :)))

Plaja gay cica ar fi una intre Mamaia si Navodari, fiind foarte aproape de mine, am trecut pe acolo, dar nu e nimic, chiar e pustiu. Trebuie neaparat sa vorbim cu tanti Udrea sa ne faca o plaja cu specific pentru a promova si turismul gay pe plan international. :))))

Cam atat pe ziua de azi, ne auzim pe curand.
Vacanta placuta !

2 comentarii:

Robert spunea...

Mai e o portiune intre Vama Veche si 2 Mai (off the record)

Stoicescu A. spunea...

E prea departe, nu se merita :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki