marți, 1 septembrie 2009

Barbatul ideal

Ziceam ca voi reveni cu o postare despre cum arata barbatul ideal pentru mine. Am fost de multe ori intrebat, iar raspunsul am evitat sa-l ofer in cele mai multe cazuri. Nu pentru ca nu ar fi existat, fiecare are conturat acolo un "mr. right", ci pentru ca simteam ca n-are rost.

Nici acum nu stiu daca ar vreun rost, dar totusi o fac. Poate cineva se regaseste, insa nu e de ajuns. Multi dintre noi se regasesc in anumite caracterizari (de cele mai multe ori in cele pozitive), dar perceptia exterioara difera.

Sa trecem la trecem la descrierea in sine.

Caracteristici fizice:

Mi-ar placea sa fie inalt, brunet, cu un fizic atletic, pielea sa fie creola, iar ochii de culoare verde.
Privirea sa fie rece si sigura, zambetul sa fie discret si senzual. Buzuele putin carnoase si "dulci".

Caracteristici psiho-caracteriale:

Sigur pe el, calm si putin dominant. Demnitatea sa fie una din chestiile de pret. Sa aiba o carisma de invidiat, chiar daca este putin arogant. Sa fie un tip inteligent, dar care sa aiba capacitatea de a discuta si cu omul de rand care nu poseda niste cunostinte extraordinare. Sa fie flexibil.
In raport cu mine sa fie dulce si iubitor, dar sa nu-mi dea impresia ca mi-e la picioare. Poate m-ar plictisti.
Cand ne certam (ca neh, se mai intanpla si d-astea), sa nu fac imprudenta sa arunce cu vorbe dure spuse la nervi pentru ca nu le iert niciodata. Sa fie echilibrat, sa incerce sa-si recunoasca vina in cazul in care este a lui sau, daca este vina mea, sa ma faca sa-mi dau seama de acest lucru.
Sa nu " masacreze " limba romana, iar aptitudinile lui de comunicare sa fie la un nivel peste mediu.
Sa aiba simtul umorului, sa fie plin de viata.
Responsabil in ceea ce face. Educat. Spiritul civic sa nu-i lipseasca. Sa nu fie ipocrit. Minciuna sa sa fie pentru el un lucru strain.

Descrierea ar putea continua zile intregi, insa deocamdata e de ajuns. E doar asa, ca o idee.

Pana acum eu nu n-am gasit barbatul ideal, sau daca a fost sa-mi fie prin preajma ceva similar, ori era luat, ori heterosexual. Deci sunt in continuare liber de relatie. CV-urile + pozele atasate se depun la registratura. :)))

Alegerea e a ficaruia ! Tu pe care il alegi?


Cateva poze cu referire la barbatul ideal (la intamplare de pe google):


Si daca totul ar consta doar in fizic, s-ar gasi mult mai usor barbatul ideal, insa atunci cand mai intra la socoteala si alte valori importante pentru a fi cu adevarat un barbat , lucrurile incep sa se complice.

2 comentarii:

Anonim spunea...

asta voiam sa zic si eu: numai poze cu barbati cu fizic de manechin. ntz ntz. Superficial?

Atractia sta in personalitate, dupa cum am aflat eu. fizicul e bun, nu zic, dar dupa ce termini tot singur esti, ascultand(-o) pe cel (cea) de langa tine debitand tampenii.

Stoicescu A. spunea...

Daca citeai si ce-am scris sub poze, cred ca nu mai suna la fel comentariul tau.

Nu ai nimerit persoana, chiar nu sunt unul care ia in considerare doar aspectul fizic, asta cu toate ca trebuie sa recunosc, are si el importanta lui, dar nu e de ajuns.

Daca ma interesa doar fizicul, de mult aveam bf.

Oricum, merci pentru comentariu.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki