miercuri, 2 septembrie 2009

Se ingroasa gluma !

Daca pana acum statul român a tot tolerat diverse atitudini de injosire a românilor si a statului in sine de catre minoritatile nationale, uite unde s-a ajuns.

Primaria orasului Gheorgheni din judetul Harghita a intrecut orice masura, site-ul oficial al autortiatii publice locale din orasul cu pricina este in limba maghiara, versiunea in limba romana lipsind cu desavârsire. (www.gheorgheni.ro)

Nu am nimic cu ungurii in general, chiar aproximativ 40% am sange unguresc in mine, dar niciodata n-as fi de acord cu autonomia unora sau a altora in Romania, nici cu astfel de practici despre care va vorbeam mai devreme sau cine stie ce alte atitudini similare. "România este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil", asa spune Constitutia si asa trebuie sa rãmânã.

Am mai auzit de primarii sau institutii ale statului român unde steagul României a fost dat jos, iar in locul lui a fost pus cel al Ungariei. Cum e posibil asa ceva? Oare n-ar trebui sa reglementam odata pentru totdeauna chestia asta printr-o lege speciala, iar sanctiunea incalcarii acesteia sa fie pedeapsa cu inchisoarea?

Oameni buni, toleram toleram, dar nu va bateti joc de noi!Pentru a vedea in detaliu o previzualizare a site-ului Primariei Gheorgheni, dati click pe poza sau accesati www.gheorgheni.ro

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki