sâmbătă, 17 octombrie 2009

Atac la barbati ! (la cei hetero)

Nu stiu cum sa va spun, direct sau pe ocolite? Am sa v-o spun direct: BARBATII HETERO IN GENERAL SUNT NISTE PROSTI! :)))) Da, e adevarat, nu va mirati ! Multi sunt de acord cu mine, altii strâmbã din nas pentru cã se simt vizati, insã asta e adevarul pur.


Nu mai stiu pe ce blog citisem ca femeile considera barbatii o subspecie a omului :))) Ei bine, cu mici exceptii, au dreptate. De ce? Am sa va spun in continuare...

De doua weekend-uri frecventez un bar de noapte unde danseaza niste gagici, un night club. Nu ati zice ca-i locul cel mai potrivit pentru un gay, va dau dreptate. Totusi, anturajul te face sa mai mergi si prin astfel de locuri, chiar daca neh, nu e nimic interesant.

Si aici vine chestia cu prostia mare a barbatilor. Vad baieti tineri, frumosi, chiar foarte draguti! Vin, se uita, zambesc, iar mai apoi... pentru a li se arata un sân (unul singur) sunt nevoiti sa bage mana in buzunar (al lor, bineinteles) si sa scoata euroii.

Nu inteleg deloc chestia asta. Pai mai fratilor, daca tot aratati bine, de ce dracu` mai platiti pentru ca o duduie sã vã arate o tâtã ? Când esti tinerel, cu un zâmbet si doua vorbe dulci vã ofere gagicile ce n-a vazut Parisu` ! Chiar nu mai au incredere in ei barbatii tineri din ziua de azi?
Sincer sa va spun, ii inteleg pe cei care nu arata fenomenal, care au depasit o anumita varstã. Ei saraci trebuiesc sa scoata bãnutii din traistã ca cele care se ocupã cu asa ceva sã-i facã sã se simtã bine, ca neh... nu mai sunt ce-au fost odata (pusca si cureaua lata).

Pânã la urmã, e si asta o industrie care trebuie sã meargã. :)))
Deci fetelor, prostitii in continuare. Daca-s fraieri, asa le trebuie. Macar va faceti si voi munca cu placere atunci cand vine un tinerel d-asta darnic.

2 comentarii:

RockerJegos spunea...

Lol, postul asta mi-a adus aminte de Rodney Carrington - Show them to me http://www.youtube.com/watch?v=Zf80jYNg8Og

Anonim spunea...

Da, si eu asa am observat, ca cei hetero, adica masculinii hetero is mai naivi asa... Poate din pricina sentimentului ''firesc'' de a trai. Noi gay-ii fiind mai precauti in trairile noastre interioare, din cauza ''specialitatii '' noastre, care e total neinteleasa de FRAIERII masculini! Ca ei is prosti oricum, daca nu din cauza normalitatii, din cauza lipsei de cunoastere, a ignorantei lor. Dar na, hai sa nu generalizam, deorece cred in individualism, si na, nu imi permite sa iau tot ''soiul de normali'' sub aceeasi palarie... In fine, dar nici noi, cei gay( ca de parca ar fi uman sa facem asemenea catalogari) sa nu ne simtim atat de tari, ca poate fiind si noi normali, eram ca si cei pomeniti...-FRAIERI! incognito

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki