marți, 13 octombrie 2009

Florin Piersic - Hoinãrind prin amintiri

Marele actor al României. Omul ce-ti poate vorbi doua zile in continuu fara a te plictisi ! Poetul ce-ti recitã marea si cerul. Fiinta ce te poate face vesel sau trist din doar cateva cuvinte. Nimeni altul decat Florin Piersic. Da, despre el este vorba.

Florin Piersic, dupa 30 de ani de cantec, caci de atata timp cântã si ne incâtã actorul, si-a lansat primul album de muzica. Melodiile sunt compuse de catre Dan Iagnov,cu texte de Andreea Andrei. Album este produs de Ovidiu Komornyk, tot acesta fiind si cel ce i-a propus marelui actor inregistrarea acestui album. Trebuie sa spun ca minunatele cântece de pe acest album sunt intr-un acord perfect cu vremea din aceasta perioada. Atentie! Pericol de melancolie absoulta, chiar despresie!

Albumul se numeste "Hoinãrind prin amintiri" si a fost lansat pe 30 Septembrie la Baneasa Shopping City, urmand sa fie promovat printr-un turneu in Cluj, Timisoara, Craiova si Iasi.

"Piesele lui Dan Iagnov (...) au ceva profund si adevarat, o muzica pe care o retii, care te cucereste si va marturisesc ca am inregistrat aproape toate aceste cantece cu lacrimi in ochi, pentru ca am simtit ca mi se potrivesc si ma caracterizeaza. Ca om, nu ca actor", a declarat Florin Piersic pentru Revista Felicia.

Ca demo, va invit sa ascultati melodia cu numarul 8 de pe album.


Florin Piersic - Viata este o poveste


Pentru a descarca albumul, dati click aici sau pe chenarul de mai jos (download filebox.ro)
De asemeni, va invit sa cumparati acest album dupa ce va convingeti de comoara melodiilor.


1 comentarii:

Anonim spunea...

Asa si este! Aceasta ''fiinta de piersic'' e capabila sa faca omul de a nu se plictisi nici chiar pe o perioada lunga, doar ascultandu-l.
Frumos album, si frumos gest din partea gazdei de a posta aparitia albumului in favoarea informarii celor interesati...
Iar in incheiere va aduc si eu o sursa de unde puteti incepe hranirea spirituala cu cuvintele acestor domni sublimi. Este vorba despre o emisiune directa, inregistrata si postata pe site-ul radioului cu Florin Piersic, tinand 5 ore, desfasurata in cadrul emisiunii ''Psihologul Muzical'', sub conducerea d-lui Andrei Partos, comentatorul muzical... Am ascultat emisiunea respectiva si am auzit in premiera cateva piese de pe albumul nou, defapt primul album al lui Florin Piersic. Va indemn sa vizitati sit-eul prin link-ul ce va las, desi tine 5 ore, parca nici nu va va pasa de trecerea timpului...
p.s. Totusi , aveti gija nu cumva sa cadeti in abisul atemporalitatii... incognito

http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/4359

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki