luni, 12 octombrie 2009

"Mondenii" vs. "In puii mei "

Cred ca am aflat cu totii de plecarea lui Mihai Bendeac de la "Mondenii", acesta pãrãsind postul Prima TV in favoarea Antenei 1, post unde a inceput deja primul sezon al emisiunii "In pui mei".

Am urmarit pe youtube prima editie din noua productie, iar prima chestie care mi-am zis-o dupa vizionarea emisiunii a fost: " e mult sub Mondenii !!!" Nu mi s-a intamplat niciodata sa tot dau mai inainte, mai inainte, mai inainte, next, skip, atunci cand ma uitam la Mondenii pe youtube. Multe faze plictisitoare gasim in actualul format "In puii mei", multe chestii fara sare si fara piper.

Ce mi-a placut ? "Naomi la examenul pentru permisul auto" si "moartea bunului simt", atat !

Oricum, analizand putin si tematica noilor chestii, am inteles de ce trustul lui Voiculescu a dorit atât de mult sã-l aibã in program pe Mihai Bendeac.

Simplu! Prin emisiunea "In puii mei" Traian Basescu si apropiatii lui sunt mai usor de atacat si altfel decat prin emisiunea "Sinteza Zilei", loc unde Basescu e vinovat si daca e cutremur in Brazilia.

Bine! Multi vor spune ca scene cu Basescu existau si la Mondenii. Foarte adevarat. Totusi, daca ne uitam atent in emisiunea de la Antena 1, atacurile sunt ceva mai multe, mai dure, mai directe si chiar mai nesimite, observandu-se clar ca Bendeac a primit "o recomandare" de la Dan Voiculescu privind cãtre cine si in ce mod trebuie sa fie tinta atacurilor cu substrat.

Nu mai conteaza, umor sa fie, dar parca lui Bendeac nu-i sta bine deloc in actuala formula, tot mai potrivit fiindu-i "decorul Mondenii". Cu siguranta ar fi fost mult mai inspirati cei din trustul Intact daca achizitionau in totalitate ceea ce inseamna "Mondenii".

Oricum, scenele cu Naomi cred ca sunt senzationale oriunde ar fi facute ele, asadar va invit sa urmariti un moment "Romeo & Julieta" din emisiunea "Rai da`buni" a lu` Mihai Morar (ce-mi place baiatu` asta :X ), scena unde personajul Romeo este jucat de catre Daniel Buzdugan, iar Naomi este interpretata de Mihai Bendeac.

Romeo & JulietaNaomi la examenul auto

3 comentarii:

Anonim spunea...

sa va fie rusine cu emisiunile proaste ati merita sa fiti reclamati la cna. IN emisiunea in pui mei din 26 -11-2010 ati bajcorurit religia ortodoxa prin bajcorura cu CINA CEA TAINA nu ma ginditi la DUMNEZEU ca nu aveti voie sa bateti joc de preoti si de religia ortodoxa.Pt asta ati merita sa fiti trasi la raspundere , si acesta emisiune cu yhomosexuali si lesbiene sa fie interzisa de CNA. VArog frumos nu mai va bateti joc de religia ortodoxa ca ve-ti primi amenda de la cna. Aseara m-a socat si am plins pt ISUS HRISTOS ca ati bajocorit CINA CEA DE A TAINA CARE ESTE SFINTA .RUSINE RUSINE CELOR ce ce conduc acest post de tv.Eu sint un crestin ortodox din caras severin.e

Stoicescu A. spunea...

Câteodată mă întreb: ce-i mai nașpa, să fii homosexual sau să nu știi limba română? Să aberezi pe chestii de religie sau să ai simțul umorului?

Anonim spunea...

intr-adevar! deja intindeti coarda! faza cu cina cea de taina ii prea de tot! daca pana la asa ceva s-a ajuns inseamna ca isus nu mai inseamna nimica pt noi!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki