vineri, 9 octombrie 2009

Traian Basescu recitând o melodie curgându-i lacrimi. (VIDEO)

N-am sa spun prea multe, ci doar am sa va invit sa vizionati urmatorul reportaj de la inregistrarea emisiunii Diverstis de la ProTV. Dupa ce ati vazut integral filmuletul (in special ultma parte), vreau sa raspundeti la o intrebare: Oare chiar e asa de meschin Traian Basescu, chiar asa cum incearca sa sa-l prezinte Antena3, Realitatea TV si alte trusturi de presa?

PS. In caz ca lipseste sunetul din materialul ce urmeaza, va rog sa incercati setarea sonora din bara de comanda de sub videoclip chiar daca aceasta apare ca fiind la maxim.


4 comentarii:

RockerJegos spunea...

"Aproximativ un milion de euro din banii românilor a cheltuit Administraţia Prezidenţială pentru reconstrucţia bisericii din incinta Palatului Cotroceni, pe care preşedintele României, Traian Băsescu, urmează să o inaugureze duminică. Adică în ajunul campaniei electorale prezidenţiale. Mai mult, şeful statului român şi-a pus numele, în calitate de ctitor, pe clopotul acţionat printr-un satelit coordonat de la Frankfurt."

Si de unde are Basescu bani ca sa isi puna numele pe clopotul SF? Tot de unde are bani să se plimbe prin tara ca să facă baile de multime cu boboru'

Mi se rupe [inima] cand il vand bocind asa ca o fata mare.

Stoicescu A. spunea...

Faptul ca a reconstruit biserica avariata serios in 1977 si demolata ulterior in 1984, nu are nimic rau. Chiar nu vad marele rau.

Daca e adevarat ca la ctitor e numele lu` Basescu, atunci cu siguranta nu este o chestie buna.

Basescu facea si inainte baile de multime de care zici tu, doar ca nu erau date la televizor, asta-i singura diferenta.

Traian Basescu este invitat la diferite festivitati care au loc an de an, care ar fi avut loc si daca el n-ar fi fost presedinte, deci nu vad marea cheltuiala care se face atunci cand onoreaza niste invitatii. Pana la urma, nu e normal ca presedintele sa umble prin tara? Astfel "aude" si probleme celor de acolo, astfel indeplinind una din atributiile sale, mai precis, vegherea asupra activitatii institutiilor statului.


In fine, hai sa nu facem prea mult tam-tam pe blog, chiar n-am chef de dezbateri politice aici (deocamdata). Discutam in privat daca e sa fie sau asteptam campania, atunci voi avea scris un punct de vedere despre intreaga sa activitate si cu bine, si cu rele.

RockerJegos spunea...

Mii de oameni au venit astăzi la sfinţirea noii biserici din incinta Palatului Cotroceni. Aflat la ceremonie, preşedintele Traian Băsescu a ţinut un discurs în care a subliniat rolul important al parteneriatului dintre cetăţeni, puterea politică şi cea bisericească.

"Puterea politică, puterea bisericească ortodoxă şi puterea românilor se aşază din nou la un loc", a subliniat preşedintele. "Parteneriatul dintre preoţi şi cetăţenii români e soluţia care ne duce în unitate şi în bine mai departe".

Deci in capul de creta al domnului prezident suntem un fel de tara ortodoxa a lui mnezeo'! Stat laic?! LOL! Orice occidental ar fi in pragul infarctului daca ar afla ca se foloseste banul public, in tara sa, pentru zidirea de biserici.

Romania are nevoie de un "First amendment"!

Stoicescu A. spunea...

In general nu sunt de acord cu acordarea banilor de la bugetul de stat pentru construirea de biserici, considerand ca biserica are foarte multi bani stransi de la enoriasi, iar cei care cotizeaza la bugetul de stat nu sunt neaparat crestini.

In cazul de reconstructie a unei chestii istorice ca cea din cazul de fata, este ok alocarea de bani de catre admin. prezidentiala, insa conditia indispensabila ar trebui sa fie ramanerea in patrimoniul celui ce a finantat. Sper ca n-a trecut in patrimoniul Bisericii Romane!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki