duminică, 22 noiembrie 2009

Eu cu cine votez ?

Raspunul la intrebarea : Eu cu cine votez ?

Eu votez:

Traian Basescu

si

DA, pentru reducerea numarului de parlamentari si parlament unicameral.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am votat cu Crin Antonescu, ca sa-i maresc sansa de a fi el rivalul lui Basescu in turul II, si nu Geoana, pe care nu-l suport deloc!...

Dar da, sper ca Basescu sa castige, in nici un caz Geoana, in turul II. Poate va fi o lupta intre Antonescu si Basescu, si Antonescu va triumfa. Vom vedea...

incognito

Anonim spunea...

Eu cred ca fie comunitatea Lgbt este proasta fie este naiva, Ion Ilescu a abrogat art 200 din constitutie care pedepsea homosexualitatea, Traian basescu cu Monica Macovei( membra fondatoare Accept) au promulgat un cod civil si unul penal in care casatoria intre homosexuali este interzisa in Romania iar casatoriile din strainatate nu sunt recunoscute in Romania. Legat de averile unora din PSD exista si in PDL destui, care schimba bordurile, care blocheaza toate pasajele sa le tapiteze cu marmura, unele care au avut parcarile Dalli. Basescu nu a facut nimic la transporturi sau cat a fost primar se vaita non-stop si ii e frica sa nu fure altu ce ar putea sa fure el. Sincer Basescu imi pare cel mai penibil om din univers. Nu zic ca e mai bun Geoana eu zic ca acest popor avea o sansa buna cu Antonescu dar nu are nici o sansa cu Base sub al carui mandat cu parere de rau nu isi mai face treaba fara plicui: OPC, JUSTITIA, POLITIA, ANAF etc. De cand e Base imi e scarba de Romania de politica si de toti hoti. Base: "Din 471 raman 300 si din 300 va chem la vot sa ramana 1". Imi pare rau ca poporul nu gandeste ca daca scade numarul lor se fura mai bine, nu mai exista asa multi contra, nu mai exista diversitate. Poporul asta ajunge la un nivel de prostie rara, vrea sa taie veniturile mari in loc sa isi doreasca sa ajunga si ei cu venituri mari. De ce nu a facut base referendum sa mareasca salariul minim si sa fie si o pensie minima de la 150 de euro cat e acum la 500 euro ca poate dar nu vrea si nu vrea nici Geoana pentru ca ei au firme si nu ar fi prosti sa se oblige singuri sa mareasca salariile. In ce tara din Europa salariul minim e 150 euro? doar in tara lui Base si Geoana. Votati Base si Geoana ca veti trai ca in paradis dar ca sa ajungeti in paradis stiti ca mai aveti un pas de facut .

Stoicescu A. spunea...

Dear Anonim (2),

Nu Ion Iliescu a aborgat art.200, ci Guvernul Adrian Nastase, presedintele nu are atributii de a aborga o lege, un articol, etc. Doar promulga legi, etc. Motivele? Ambasadorul SUA in Romania. Aici cred c-am lamurit-o.

Traian Basescu si Monica Macovei n-au facut de capul lor Codul Civil, se intrunesc comisii, se dezbat anumite chestii, se pun de acord, etc. Procedura nu e cea mai simpla.

Daca tu crezi ca totul sta numai in legile pentru gay intr-o tara, e grav.


De comparat, PDL cu PSD, toti fura pana la urma. Conteaza si ce fac acestia dupa. Pe vremea PSD se alocau banii pt. diverse chestii, insa lucrarile intarziau sa apara, intarzie si astazi...

Pe un an de Guvern de mandat PD-L vedem urmatoarele:
-pasaj Baneasa finalizat
-pasaj Pipera - Tunari finalizat
-42 de km de autostrada finalizati
etc.

Pe vremea PSD-ului nu puteai sa iei carnetul de conducere fara bani, peste tot era cu shpaga, pe vremea PDL mai poti sa iei permisul fara shpaga, parca functionarii mai stiu de frica, etc.


Eu il analizez pe Basescu ca presedinte, nu ca ministru la transporturi pe vremea lui sau ca primar, si-a luat voturile pt aia atunci....


Cred ca Politia, ANPC, ANAF, OPC se misca mai bine acum decat pe vremea PSD, cumva ai uitat vremurile alea?

Reducerea nr. de parlamentari este benefica, poti sa-i urmaresti mai bine pe parlamentari, nu neaparat se fura mai bine, diversitatea exista, stai tu linistit. Romania are 1 parlamentar la aprox. 45.000 locuitori, Germania are 1 parlamentar la 121.000 locuitori. Economiile difera, este sustenibila financiar schema lor, a noastra e paguboasa rau de tot.

Cand zici de referendum pentru pensie minima de ns cat sau salariu minim de nu stiu cat, cazi in penibil. Se cunoaste ca nu ai notiuni elementare de economie.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki