miercuri, 11 noiembrie 2009

Respect marca PSD - " Nemernicii dracului "

Daca va intrebati cum sta PSD-ul cu privire la respectul fata de electorat, cu siguranta raspunsul il gasiti la Mircea Geoana :Nu trebuie omis nici ceea ce inseamna "baie de multime" la Mircea Geoana. SPP-isti in jur de parca ar fi Obama, inca vreo doi baroni locali pentru sustinere si bineinteles membri de partid in urma. Oricum, daca ar fi avut bun-simt, s-ar fi oprit langa doamna respectiva, doamna ce era o simpla vanzatoare in piata, si ar fi discutat macar un minut problema.
Geoana asa face campanie, trece inconjurat de bodyguarzi printre oameni si le raspunde din mers, ii face nemernici, etc.

Intrebare: De ce nu a aparut acest material in presa centrala? De ce nu s-a vorbit despre acest lucru doua saptamani la Sinteza Zilei?

2 comentarii:

Silviu spunea...

Ce nenorocit e Geoana asta ! Sluga lu Vanghelie !

Anonim spunea...

Nu am prea urmarit campania lui Geoana pentru ca voi vota cu Remus Cernea si il urmaresc pe net (cum la televizor nu prea apare, am trecut la facebook). Dar ce se mai aude cu cei 20000 de euro pe care Geoana ii da celor care se intorc acasa (si daca ii da de unde ii da?)? Sau acum incepe sa plateasca ca sa stea prin alte parti?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki