luni, 16 noiembrie 2009

Stenogramã: Mircea Geoana duce banii de campanie soacrei, daca tot e convins ca va pierde.

Acum am sa citez de pe Realitatea.net


"După trei zile de promovare agresivă, ziarul Curentul publică stenograma unei convorbiri care ar fi avut loc între Bogdan Chirieac şi şeful ANI, Cătălin Macovei. De această dată subiectul principal al conversaţiei este preşedintele PSD Mircea Geoană. Din dialog nu lipsesc picanteriile legate de amanta jurnalistului.
Foto (1)
Nicio săptămână fără o înregistrare audio surpriză. După ce săptămâna trecută, ziarul Curentul a dat publicităţii două înregistrări audio în care potrivit publicaţiei, jurnaliştii Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu ar încerca să-l şantajeze pe şeful Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Cătălin Macovei, publicaţia revine astăzi cu un nou episod. Protagonişti: doar Chirieac şi Macovei, iar subiectul principal este de această dată Mircea Geoană, preşedintele PSD.

Chirieac îi poveşteşte şefului ANI cum ar direcţiona Mircea Geoană milioane (de euro sau lei, n.red.), bani de campanie electorală pe care i-ar da... soacrei. Adică, celebrei doamne Margareta Costea, al cărei nume a fost vehiculat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

Bogdan Chirieac vorbeşte cu şeful ANI ca şi cu un amic, fără nicio urmă de limbaj protocolar. După părerea lui, pe care i-o împărtăşeşte cu năduf lui Macovei, candidatul PSD Mircea Geoană ar fi conştient de eşecul de la prezidenţiale, aşa că ar fi decis să folosească altfel banii de campanie.

BC: Deci, Cătăline, începe o campanie anti-Băsescu şi anti-Geoană. O să spui, bine, de ce anti-Geoană? De ce? Geoană ştie că n-are nicio şansă şi atunci toţi banii pe care i-a strâns, şi a strâns câteva ZECI DE MILIOANE, îi duce la soacră-sa. N-ai văzut aşa ceva. Bătrâne, n-a plătit nicăieri pe nimeni!
CM: De ce?
BC: Păi dacă tot pierde.
CM: Păi şi nu ţipă lumea, băi, banii, ţi-am dat banii, ce faci?
B.C. Deci ai våndut locurile-n parlament!... Aici la stånga?
CM: Da, încolo...
BC: Ai våndut locurile în parlament, ai vândut locurile în ministere, ţi-ai luat banul, bătråne. Ai intrat pe toate deal-urile (n.r.: afacerile) şi s-au aşezat nişte lucruri. Şi frate, ai strâns bani. Ai luat cu şapte mâini

În aceeaşi înregistrare, Chirieac vorbeşte şi despre un material difuzat de Realitatea TV.

B.C: Şi de ce mi l-au ... şi pe Cătălin Predoiu?... N-am apucat să vorbesc cu Vîntu faţă către faţă. Chestia aia făcută de Realitatea cu intratul în vestiar peste el. Băi, nu se poate aşa ceva
Cătălin Macovei: Ei, nu se poate. Bine că n-a intrat la duş.
BC: Da, mă. Aşa ceva, şi înregistrare ilegală. Băi, nu se poate aşa, băi, nu se poate aşa ceva. Şi Vîntu ştia de chestia asta că i-am zis: „Băi, ce ...., mă, asta-i Realitatea?“ Face: Să mă dai în judecată!
CM (întrebător): Aa?
BC: Să mă dai în judecată!
CM: Cine-a zis?
BC: Vîntu! Tre’ să ajung să vorbesc faţă către faţă cu el.

Înregistrarea despre face vorbire Bogdan Chirieac în această stenogramă a fost difuzată de Realitatea TV pe 22 septembrie. Întrebat la sala de fitness despre greva din Justiţie, ministrul de Resort, Cătălin Predoiu, a spus că magistraţii au intrat în grevă pentru bani şi că protestul ar înceta-o dacă i-ar lăsa şefii, care îi instigă. "

Nu comentez prea multe, deja ies la iveala multe. Atat despre Vantu, cat si despre Geoana. Din cele de mai sus, reiesa faptul ca soacra domnului Geoana este un fel de matusa Tamara pentru Nastase, aceasta (soacra) fiind implicatã in mai multe afaceri dubioase.

2 comentarii:

wannabegay spunea...

ce dovezi se prezinta? nimic. sunt doar niste inregistrari ale convorbirilor unor jurnalisti de o calitate indoielnica... si ca sa vedeti cum sunteti voi, talibanii... cand srs si chireac zic ca basescu a furat atunci sunt mincinosi si rai. cand zic ca geoana fura, atunci zic adevarul... mai mai mai! hotarati-va!

Stoicescu A. spunea...

Nu sunt chiar doi jurnalisti, e un jurnalist si seful ANI.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki