marți, 8 decembrie 2009

Când, cum,unde, cu cine se face Guvernul?

Se pare ca apele sunt putin tulburi deocamdata pe scena politica din Romania, asta cu toate ca in mod normal ne asteaptam la o limpezire a acestora, insa am convingerea ca nu va dura mult si se vor aseza.

In PNL deja au inceput luptele interne, Crin Atonescu se dovedeste a fi un simplu dictator, concluzia fiind trasa din vorbele sale catre Calin Popescu Tariceanu spuse in sedinta de ieri seara, "Eu sunt preşedintele PNL şi eu iau decizii"

Reactia mai sus precizata a venit in urma celor spuse de catre Calin Popescu Tariceanu in sedinta despre care va vorbeam mai devreme , "M-a sunat Traian Băsescu şi mi-a propus un Guvern PNL-PDL. Ar trebui să luăm în consideraţie acest lucru, e cel mai bine pentru noi să contribuim la guvernarea României"

Se pare ca domnul Tariceanu a avut in vedere faptul ca Romania are nevoie urgent de un guvern, lasand orgoliile deoparte, chiar daca relatia sa cu Traian Basescu a fost una nu tocmai placuta, de vina fiind multiplele incidente din trecut.

Ieri seara, Crin Atonescu nu vedea decat orgoliul personal, criza in care se afla Romania fiind un element fara insemnatate in viziunea sa, refuzand orice colaborare cu PD-L pentru a guverna Romania.

In aceasta dimineata, probabil dupa o discutie cu seful cel mare (Patriciu), Crin Atonescu s-a declarat dispus pentru a guverna cu PD-L, insa doar daca PNL ar primi functia de premier.

Pretentia lui Crin Atonescu mi se pare absurda in conditiile in care PNL este un partid de 16%, adica aproximativ jumatate din cat reprezinta PD-L.

Dimineata, UDMR s-a declarat dispus sa guverneze alaturi de PD-L chiar si in conditiile in care PNL se incãpãtâneaza sa nu accepte colaborarea cu PD-L.

Se pare ca Antonescu a fost deranjat de faptul ca Traian Basescu l-a sunat pe Tariceanu pentru a-i propune o coalitie de guvernare si nu direct pe presedintele partidului, pe domnul Crin.

PSD se pregateste sa conteste alegerile la Curtea Constitutionala, pana la urma, nu au nimic de pierdut. Dur ar fi sa se demonstreze ca ei au furat mai mult, dovada fiind si declaratia facuta de catre Victor Ponta, "sistemul de fraudare şi de furt" al PD-L a "funcţionat mai bine", mai bine decat ce? decat cel al PSD?


Acum o poza in amintirea vremurilor trecute :)))

Bombonel & Bunicutza

2 comentarii:

Anonim spunea...

-Sa speram ca va fi un guvern pd-l -pnl-udmr, as dori f mult asa...- ca o lovitura psd-ului...
-Ar fi bine ca pnl sa nu isi faca de cap, ca nu are nici asa alte variante mai promitatoare...
Cat va tine perioada de validare a alegerilor???

incognito

Anonim spunea...

Psd cere la Curtea Constitutionala repetarea alegerilor...

Astia nu se lasa. Nu vor sa admita ca ADEVARUL a invins... Spun adevar, pentru ca anti-coalitia josnica care s-a constituit pentru alungarea lui Basescu n-a fost tocmai una curata din niciun punct de vedere... Plus ca, o tara are nevoie de un lider cu tarie, ''mai bine un jucator, decat o jucarie''

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki