miercuri, 9 decembrie 2009

Comentariu de la un sustinator al lui Mircea Geoanã.

Un sustinator al lui Mircea Geoana comenteaza pe www.antena3.ro despre situatia actuala din Romania. Romeo, caci asa se semneaza, ii catalogheaza pe toti alegatorii lui Traian Basescu in prosti si inculti. Sa fie oare chiar asa, dat fiind felul in care acesta scrie?

"voi vorbiti care Vati Vindut Mamele voastre pentru o punga de Malai fomistilor ce sinteti,vo va place numai sa vedeti scandaluri si cum acest mitocan de Basescu ,conduce tara ,injurnd ca la usa cortului,tiganca inputia,mai Gozarule,voi toti care lati ales pe acest Comunsit menbru de partit nu sintei cu nimic mai bun de cit el,voi vorbit ca scoate Basescu tara din cirza,sa credeti voi asta ,el aspus cu gura lui ca nu scoate tara din criza,dar voi cum sinteti asa de prosti va place casa vedeti numai scandaluri ,ce ati ales asta meritati,osa fina foamea peste voi ,sa mergeti la basescu ca poate va mai da verun colan prin gura ,rusine sa va fie oameni inculti ce sintei semanti toti cu basescu care lati ales Bravo vo ati facut o alegere buna"Multumim pentru apreciere !

3 comentarii:

The Lion Archer spunea...

Nice,pentru idiotul care a vomitat eructatiile din citat .Sa se stie ca cele mai dezvoltate regiuni ale tarii,adica cu cetateni care au educatie si un job ok ,stiu ce inseamna economia si folosesc internetul (ardeal,banat,constanta,maramures si cei din diaspora etc.)au votat cu Basescu.Alegatorii lui geona sunt oamenii care isi lasa coasa la intrarea in "caminul cultural",mai o "veadra" de lapte de muls si una de strecurat ,genul de habarnisti influentabili si de cumparat cu un kilogram de faina si de zahar.Voi vorbiti "geoanistilor" care nu contribuiti cu mai nimk la economia si capitalul tarii dar va plangeti tot timpul pe la colturi de ulite "ca mere rau cu tara".

Anonim spunea...

E prostie si ce a facut Mircea Badea intr-o zi pe Antena 3...
Si el i-a sters pe cei care au votat cu Basescu din randul celor demni de ceva...
E prostie ce fac unii... De ce atata patima pentru ceva, ce nici asa nu depinde de unul singur???...

incognito

Stoicescu A. spunea...

@The Lion Archer, Eu evit sa fac diverse clasificari de genul asta, nu pot sa acuz o anumita categorie de oameni ca votand exclusiv pe unul din candidati. Ambii candidati au votanti din toate clasele sociale, doar ca difera proportia...

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki