marți, 8 decembrie 2009

Despre frauda / Comentarii de pe site-uri privind frauda

De furat, cu siguranta s-a furat in amandoua taberele. Singura tampenie care poate fi spusa, e ca au furat doar cei din PD-L. Nimic mai fals, ! Au furat amandoua partidele. Singura problema este a celor din PSD care au crezut ca au furat indeajuns incat sa-l scoata presedinte pe Mircea Geoana, de aici si marea fericire penibila de Duminica seara cum ca ei au castigat. Dimineata insa, si-au dat seama ca nu au furat cat trebuia, le-a mai lipsit putin.


Va prezint in continuare cateva comentarii gasite pe diverse site-uri de stiri:


  • "Eram in fata sectiei de votare,aproape terminam de fumat tigara si ma pregateam sa intru sectia de votare pentru a vota. Dintr-o data am fost abordata de catre un om, mai brunet la ten, ce m-a intrebat daca am votat sau nu. I-am spus ca nu, insa imediat ce termin tigara voi intra sa o fac. Acesta mi-a oferit 50 de lei, cu conditia de a-l vota pe Mircea Geoana, urmand sa demonstrez acest lucru printr-o fotografie facuta buletiunului de vot. Fiind studenta, deci nevoie mare de bani, am acceptat. Insa am fost mai smechera decat ei, am pus stampila pe Mircea Geoana, apoi am facut poza buletinului de vot. Dupa ce am facut poza, l-am stampilat si pe Traian Basescu, astfel anulandu-mi buletinul de vot. "

Simona D. - 20 de ani, Bucuresti - Sector 5
(www.mediafax.ro)  • "Domnule, eu personal am primit telefon de la PSD iar parintii au primit mesaje text prin care ni se cerea contra cost sa votam pt Geoana. Un coleg de la munca mi-a zis ca sotia a fost sunata sa intrebe daca a votat in localitatea natala, si intrebata daca vrea sa voteze cu Geoana, cand a raspuns ca nu a votat, a fost intrebata daca vrea sa fie trecuta pe lista ca si cand a votat cu Geoana. LASA-NE cu aberatiile astea.... o sa aveti parte de o carca de contradovezi...sa vedeti atunci :)) mai bine tacea'ti, filozofi ramanea'ti."

Anonim
(www.realitatea.net)


  • "De unde se stie ca cei care au votat de mai multe ori sau mortii nu au votat cu Geoana? Eu am fost impartiala, dar cand am auzit ce mizerii fac PSD-ul am preferat sa aleg raul cel mai mic. Samb psd-isti umblau prin caminele studentesti si cumparau un vot cu 70 ron (au folosit metoda suveica). Duminica dubele PSD stateau la sectiile speciale pentru a transporta studentii la alte sectii. Imi pare rau ca nu am putut filma, dar nu am crezut ca o sa se ajunga la asa ceva: hotii sa strige "hotii!". In sat la buncii mei tot PSD au oferit mita electorala: ulei, zahar, orez, faina. Eu am fost observator politic din partea unei organizatii simpatizante PSD. Una dintre conditiile de a-mi primi banii era sa votez bineinteles cu PSD. In cel mai rau caz anulam votul, dar nu a fost cazul. Cand am iesit din sectie am fost intrebata la sondaj cu cine am votat, si ce era sa raspund? Bineinteles ca am zis Geoana k de la PSD primeam banii asa ca si eu am pacalit intr-o proportie f mica exit-poll-urile."


Emi23
www.antena3.ro  • "NU MAI COMENTATI D-AIUREA. am fost supraveghetor la o sectie de votare la alegeri si cine e intr-o sectie stie cum decurg treburile si cum se intocmesc procesele verbale. procesele verbale pleaca de la sectie cu numarul de voturi validate, nule, si care cat a luat + sunt semnate de toti cei prezenti. In plus ..chestiile alea fantasmagorice cu sute de oameni care stateau in aceeasi casa, adica aveau * acolo, e cam fantastica, pentru ca s-ar fi sesizat cineva rapid ca pe listele alea erau prea multi oameni la aceeasi adresa.
SUNTETI VARZA. habar n-aveti cum e treaba la o sectie de votare si va aflati in treaba vorbind. credeti ca se fraudeaza asa usor, ca se anuleaza orice vot. IN FIECARE SECTIE ERAU 5 OAMENI CARE ERAU IMPOTRIVA LUI BASESCU. ei ar fi reclamat pe loc orice neregula. COMENTATI SA VA AFLATI IN TREABA SA NU VORBIM SA N-ADORMIM"

Daniel
www.gandul.info


  • Cum dovedeste Dan Nica, ca cei pe care i-a adus cu microbuzul, din judetul Galati, sa voteze si la Bucuresti - galateni care au declarat la TV ca au venit sa voteze si aici cu trandafirul - ar fi votat, in realitate, cu candidatul PDL ? Vedeti secventele de la Cronica Carcotasilor.

judetul Galati
www.gandul.info

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki