sâmbătă, 12 decembrie 2009

Despre una, despre alta. Shopping si plimbare.

Buna seara dragi prieteni ! Azi nu voi aborda o chestie in mod deosebit, ci pur si simplu am sa va povestesc putin despre ziua de astazi, o zi ce a inceput frumos uitându-mã pe geam, apoi exclamând " Ningeeeeee ! ". Chiar m-a bucurat sa vad azi cativa fulgi, chiar daca nu s-a pus deloc zapada. Aveam senimentul acela de sarbatori, melancolia Craciunului si speranta ca va ninge zile bune la fel. Pana la urma, usurel mi-am aruncat doua - trei toale pe mine si am plecat in unul din magazinele mele preferate de unde nu pot iesi fara a-mi cumpara ceva, Ikea. Aici m-am perindat prin deja cunoscutele produse si am ajuns la concluzia ca trebuie facut un proiect de investitii pe termen scurt si lung :)))

Ulterior am mers in Baneasa City Mall, de data acesta nu pentru mine, ci pentru una din cele mai bune prietene a carei zi de nastere este maine. Daca atunci cand vine vorba de mine petrec mult timp printre rafturile magazinelor cu haine, acum fiind in discutie alta persoana, am fost nevoit sa ma plimb si mai mult pentru a gasi ceva pe gustul si in concordanta cu stilul celei careia ii este destinat cadoul. Asadar, da-i la pas marunt tot mall-ul, intra in fiecare magazin, analizeaza fiecare haina si apoi decide-te ! Greu domnule, greu ! Pana la urma am facut-o...

Totusi, plimbandu-ma prin magazine am avut ocazia sa analizez si oamenii in general. Astfel, am putut clasifica barbati in doua mari categorii cu privire la shopping:
  • barbati pur si simplu fascinati de cumparaturi
-categoria asta reprezinta un procent mai mic din numarul barbatilor, multi dintre ei fiind gay sau pur si simplu metrosexuali. Am vazut multi barbati care dadeau sfaturi privind vestimentatia iubitelor, prietenelor, sotiilor, surorilor, mamelor, etc. Chiar mai mult, am vazut cum acestia veneau cu propuneri concrete de articole vestimentare.

  • barbati care sunt masacrati prin faptul ca trebuie sa-si insoteasca prietenele, sotiile, iubitele si asa mai departe, la cumparaturi.
-acestia sunt in numar foarte mare. Se stie foarte clar ca pentru marea majoritate a barbatilor este un chin sa-si insoteasca partenera/partenerul la shopping. Ciudat sau nu, printre acestia sunt si gay, chiar daca in linii mari, ei sunt recunoscuti ca mare amatori de shopping.

-am vazut un caz concret de barbat masacrat de simplul fapt ca trebuia sa asiste la cumparaturile iubitei. Am inceput sa rad cand am vazut felul in care statea asezat pe pe marginea unui suport, cu capul in jos, privind in pamant si cu picioarele pe varfuri. Parca era pedepsit. Atunci mi-am dat seama ce chin era pentru saracul om. L-as fi luat eu la un suc, era buuunnnnnn tare :"> mmm ce tzutzurel :)))


Azi as fi vrut sa merg la Brasov, dar mi-a fost sila. Ma pregatesc de marea calatorie ce va incepe saptamana viitoare.

O seara buna, pe curand !

2 comentarii:

Anonim spunea...

La noi inca nu a nins niciun pic :(
Si tu analizezi oamenii cand iesi? SI eu o fac des...:)
cica ''tzutzurel'' :))

incognito

A.G.B. spunea...

Ooo da papusha... cine stie, cunoaste! :D

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki