sâmbătă, 5 decembrie 2009

Prin noapte...

Azi am ajuns si-n club, de data asta in Soho. Nu am mers pentru ca as fi vrut, ci la insistenta unui prieten. Nu mai fusesem de prin Aprilie - Mai acolo, nici nu mai stiu. Noi mai mult am vorbit, ca de dansat ioc. Spre deosebire de acum cateva luni cand sigur dansam macar pe ritmurile unei melodii , acum deloc n-am facut-o.

Apa platã langa, iar subictele curg. Ma mai uit in jur din cand in cand; doua, maxim trei figuri cunoscute. In schimb, aceleasi "trucuri", aceleasi dansuri, alte hit-uri insa. Totul insa, fara sens periorativ, cu toate ca daca ma chinui, pot gasi si ceva chestii de genul asta.

Dupa 3 bidoane de apa plata baute, e timpul sa ma retrag. Iau masina , las amicul cu care eram acolo unde m-a rugat, apoi imi vad de drumul meu catre casa. Pe drum insa, am observat o chestie pe care cu siguranta si voi ati vazut-o de multe ori, de fapt am tras concluzia direct, apropo de postarea anterioara: SUNTEM UN POPOR DE SHAROMA !

Oameni buni, la fiecare butic de sharoma e coada. Este ora 2.:30 dimineata, iar la shaorma se sta la coada. E fenomenal ! Aceiasi oameni nu stiu daca ar avea rabdare sa astepte la fel de mult la o farmacie pentru a-si cumpara nu stiu ce medicamente compensate sau gratuite. Pentru shaorma asteapta...

Trec la alt subiect. Azi mi s-a zis ca am slabit, ceea ce m-a bucurat foarte mult. N-am fost eu gras niciodata, dar parca usor-usor simteam ca incep sa prind forme :))) Unii m-ar bate cand zic asta, dar neh, daca asta era senzatia mea, chiar daca multi nu sunt de acord.

Acum mi-e somn, de aceea am sa ma retrag la nani.

Noapte buna! Eventual, o dimineata minunata !
Pe curand...

1 comentarii:

Ionutz_s spunea...

Tu gras ? :))

Ma faci sa rad, sincer :P

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki