luni, 7 decembrie 2009

Victorie ! Traian Basescu a invins !

Victorie !

A câstigat TRAIAN BASESCU !
Traian Băsescu a obţinut 50,43 % din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 95,40 % din secţii.


  • Update 1:

Traian Băsescu a obţinut 50,37 % din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,63% din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 99,13% din secţii.

  • Update 2:

Traian Băsescu a obţinut la scrutinul de duminică 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană 49,66%, potrivit rezultatelor finale, dar încă nevalidate, anunţate, luni, de purtătorul de cuvânt al BEC Marian Muhuleţ.

  • Update 3:

Călin Popescu Tăriceanu consideră că ar fi nejustificată graba din partea liderilor liberali privind luarea deciziilor în acest moment, menţionând necesitatea unei soluţii politice care să nu se bazeze exclusiv pe "ura împotriva lui Băsescu", dar şi că PNL nu trebuie să fie "căţeluş al PSD".

Update 4:

Se pare ca cei din PSD s-au dat singuri de gol. Acum sunt foarte indignati ca nu au furat indeajuns pentru a castiga. Dovada acestui lucru este declaratia tânãrului politician Victor Ponta care a spus "sistemul de fraudare şi de furt" al PD-L a "funcţionat mai bine", mai bine decat ce? Decat cel al PSD-ului ? Decat al lor?

1 comentarii:

Anonim spunea...

da, psd-ul ii poate fi ciuda ca nu au utut fura mai mult ...
incognito

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki