vineri, 15 ianuarie 2010

Cătălin Botezatu, supărat din cauza glumelor făcute pe seama sa de către cei de la „Mondenii Show” (VIDEO)

Cătălin Botezatu a ajuns la limita răbdării după ce luni la rând a fost ținta pamfletului făcut de cei de la „Mondenii Show”, pamflet unde se insinuează faptul că acesta ar fi gay.

N-am să comentez despre Botezatu cum că e gay sau nu, am spus-o și-am s-o mai zic, fiecare e liber să-și construiască propria imagine, să decidă singur când și cum face coming out în caz că este nevoie.

În secvența ce i-a pus capac domnului Botezatu, se insinuează faptul că acesta ar întreține relații sexuale cu manechinii săi, printre care și cu Ricky, controversatul șofer al Monicăi Columbeanu din urmă cu ceva luni, între timp devenind și acesta unul din manechinii vestitului creator de modă.

Tot în același material video, cei de la Mondenii fac aluzii cu privire la relația dintre Bianca Drăgușanu și acesta, insinuând o posibilă relație de ochii lumii.

Întrebat de către reporterii Garidianul ce părere are despre sceneta de la „Mondenii”, acesta a declarat:

”Sunt speculații gratuite care se fac de ani de zile și am obosit să mă tot explic și să mă disculp mereu! Dacă am o iubită, se spune ca nu e decât de ochii lumii, daca îmi petrec timp cu baieții alături de care lucrez, gata, sunt gay! Eu, prin natura meseriei mele, sunt înconjurat de baieți mișto, dar asta nu înseamnă că avem mai mult decât o relație profesională și de amiciție. Nu am văzut episodul de Marți cu mine, dar m-au sunat prietenii și mi-au spus cât de vulgar a fost. Părerea mea este că au depașit orice limită! Este prea mult, prea mult... Mama unuia dintre baieții care apar în acea scenetă a făcut, aseară (n.r. Marți), coma diabetică de supărare! Băiatul acela, manechin de-al meu, este în curs de a se căsători, iar el apărea alături de mine, adică de personajul meu din serial, ca și cum ar fi fost gay! Nu se poate să pui în pericol sănătatea și imaginea unui om de dragul audienței”


Cătălin Boteazatu a declarat că intenționează să-i acționeze în instanță pe cei de la „Mondenii”, însă numai după ce se va consulta cu avocații săi pentru a vedea până unde se poate merge din punct de vedere legal cu acest pamflet.

Pentru a ne amuza, pentru că până la urmă sceneta chiar e comică, și pentru a decide cât de vulgar sau nu este acest pamflet, nu rămâne decât să tragem o privire asupra materialului video ce urmează...


0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki