sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Lady Gaga - Teeth (The Fame Monster)

Pentru Lady Gaga, target-ul gay este unul bine ales, ușor ușor arătând clar apropierea sa de această comunitate, în tot acest timp fiind și răsplătită prin sutele de mii de fani gay/lebi care au devenit subit adepții extravaganței Gaga.

În cel mai recent videoclip lansat, ”Teeth”,  aspiranta a titlului de regină a muzicii pop, lipsește cu desăvârșire din imagini, scenariu având în componență doi tipi gay. Totul se petrece în „Haus of Gaga”.

Update 1: Și pentru că mi-a fost atrasă atenția de către fanii artistei, trebuie să zic neapărat că aceasta nu este varianta oficială, ci versiunea făcută de fani.Simt nevoia să precizez faptul că în videoclip apare o șampanie identică cu cea primită de ziua mea, sampanie franțuzească .”Veuve Clicquot Ponsardin” .

Bineînțeles, acum am să divulg și un secret. Atunci când am primit-o, am promis că nu o voi bea decât cu viitorul meu iubit. Bine, acum sper s-o beau vreodată, că la ce noroc am eu în dragoste :)))) Doamne, ajută!2 comentarii:

Tina Air spunea...

Lady gaga intodeuna si-a recunoscut bisexualitatea, a admis ca a avut relatii sexuale cu femei dar nu a fost niciodata indragostita de una. A tinut chiar si un speech la un marsh al minoritatilor sexuale in Washington. and so on :P

Stoicescu A. spunea...

Nu am dezvoltat o pasiune extraordinară pentru Lady Gaga, dar știam că nu a făcut publice chestiile astea chiar de la început carierei sale.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki