luni, 25 ianuarie 2010

Tarom - o companie românească, dar atât de modernă și apreciată.


Chiar dacă noi românii nu avem așa bine dezvoltat naționalismul, criticând în cel mai dur mod produsele românești, situațiile în care suntem puși uneori, catalogându-le posibile doar în România, situația nu e chiar așa. Avem și lucruri bune.

Unul dintre lucrurile bune ale României este compania Tarom. O companie cu o imagine deosebit de bună în străinătate, fiind apreciată chiar și de către cei mai pretențioși ai planetei.

În România, Tarom nu are o imagine atât de bună. De ce? Ei, stilul nostru românesc, nimic mai mult. Mulți dintre români nici nu au zburat vreodată cu avionul, dar își permit să aduc diferite critici la adresa companiei. Totuși, să trecem la subiect căci postarea nu e centrată imagina Tarom în România, ci pe altceva.

Doream să zic că Tarom-ul a evoluat mult odată cu piața, dând dovadă că este o companie modernă. A achiziționat aeronave noi, a introdus curse noi, ba chiar a lansat și multe oferte destul de avantajoase.

Ce m-a surprins pe mine foarte mult, este faptul că Tarom poate fi urmărit atât pe Twitter, cât și pe Facebook, ceea ce este super tare. Acestea sunt elemente de modernitate absolută, elemente ce arată cât de modernă este abordarea companiei. Bine, eu urăsc Twitter! Asta-i altă poveste.Faptul că Tarom a ajuns la o anumită maturitate este dat și de ultimul spot publicitar al companiei, spot ce arată faptul că operatorul aerian român este unul ecologic, respectând mediul înconjurător.

Spotul este chiar super draguț. Mie îmi place foarte mult!Dacă este să vorbim despre ofertele Tarom, sunt destul. Găsiți detalii de fiecare dată pe www.tarom.ro

Am să vă las comunicatul Tarom privind ofertele „Maratonul de Iarnă” - Faza II. Poate așa vă face cu ochiul următoarea destinație de vacanță.

"Maratonul de Iarnă" TAROM revine cu o nouă ediţie în anul 2010! Topim, din nou, preţurile şi vă oferim un motiv în plus să călătoriţi, profitând de noile noastre oferte!

FAZA II

"Maratonul de Iarnă" TAROM continuă, în faza a II-a, cu destinaţiile BELGRAD, BUDAPESTA, SOFIA, SALONIC, LARNACA şi ATENA!

Biletele dus-întors pe aceste destinaţii, cumpărate în perioada 22 ianuarie - 07 februarie pot fi utilizate în perioada 01 - 07 februarie 2010 (data plecării este cuprinsă între 01 - 07 februarie 2010, iar perioada maximă de şedere este de 7 zile).

Preţul biletelor cu taxele incluse, achiziţionate de pe website-ul TAROM este:

Bucureşti - Belgrad - Bucureşti = 91 EURO

Bucureşti - Budapesta - Bucureşti = 92 EURO

Bucureşti - Sofia - Bucureşti = 93 EURO

Bucureşti - Salonic - Bucureşti = 93 EURO

Bucureşti - Larnaca - Bucureşti = 110 EURO

Bucureşti - Atena - Bucureşti = 113 EURO0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki