luni, 8 februarie 2010

„Criză Economică” în variantă sentimentală


Mi-am dat seama că e sezonul despărțirilor, al iubirilor neîmpărtășite, cu alte cuvinte, al suferinței. E ceva similar crizei mondiale, iar noi ca persoane suntem oarecum niște state independente care intră și ies din această criză financiară mondială, totul la figurat, bineînțeles.

Luna ianuarie a fost momentul maxim al crizei despre care vorbim, v-o spun cu cea mai mare sinceritate, n-am văzut în viața mea atâtea persoane suferind din dragoste în același timp. Aici mă refer la o parte dintre prietenii mei, mulți dintr ei intrând ca dintr-o dată în perioada neagră a planului sentimental.

Unii ne-am îndrăgostit, dar nu ne-a fost împărtășită iubirea. Alții au fost într-o relație, dar totul s-a dus dracului deodată. O altă categorie este cea a celor care erau pe punctul de a lega o relație, dar parcă michiduță și-a băgat coadă, iar totul s-a năruit. Totul a dus la suferință generală, la această „criză mondială”

Din această „criză mondială”, pot să spun că sunt primul „stat” care dat piept cu criza, la mine a început undeva la sfârșitul anului 2009, spre finalul lunii decembrie. Sunt fericit să anunț că sunt tot primul „stat” care iesă din „criză”, ușor ușor dau semne de revenire. Nu pentru că mi-ar fi surâs norocul, ci mai degrabă pentru că m-am resemnat cu situația, anumite chestii declanșând o luptă interioară.

Ceilalți prieteni încă sunt afectați de evenimentele sentimentale din ultima perioadă, cei drept, ei intrând mai târziu în „criză”, dar nici eu nu sunt complet refăcut, ci doar dau semne de revenire...
Unele dintre „statele” aflate în situații de genul, chiar sunt la apogeul „crizei mondiale”, abia acum fiind greul cel mare.

Nu rămâne decât să spun că doresc tuturor o revenire cât mai rapidă, chiar dacă știu pe propria mea piele, este foarte greu...

Sper că nu se va lăsa cu vene tăiate, frizuri gen Britney Spears când a apucat-o pandaliile sau fețe ca cea a Rihannei după ce-a bătut-o bărbasu`.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Pai atunci te poti considera un "stat" norocos ca ai iesit asa de repede din criza...eu de 6 luni ma tot chinui...si abia acum cred ca vine apogeul! Nu e vorba doar de sentimente...e un mix de mai multi factori!

Stoicescu A. spunea...

Eh, nu neapărat! Fiecare „criză” are aspectele ei care-o fac deosebită. Sunt mulți factori care trebuiesc luați în considerare, uneori chiar și un cuvânt poate schimba complet abordarea, chiar un cuvânt.. și nu exagereaz.

Anonim spunea...

Situ...eu sunt acum intr-o stare, nu pot sa o explic, e de ajuns un cuvant si explodez, trantesc tot si ma inchid...e ciudat!

Anonim spunea...

Na, ma bucur pt tine ca te simti mai bine! Hang on ! :)

incognito

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki