vineri, 5 februarie 2010

Gangbang cu programare

Nici nu știu cum să încep. Mă întreb dacă am dreptul să judec sau nu, totuși am să mă limitez doar în a comenta puțin din ceea ce mi-a fost dată să văd, chiar foarte puțin am să zic. Vă voi lăsa pe voi să trageți concluziile.

Totul se întâmpla cam așa...

Eram conectat pe GayRomeo, pur și simplu mă plictiseam prin casă și neh, ca omul și eu. La un moment dat mă vizitează un profil din Italia, mă uit să văd despre cine e vorba și analizez profilul. Descopăr că era vorba de profilul unui cuplu, dar în urma analizei trag o fugă și la anunțuri, unde ce să văd?  Ceva ce nu mi-a venit să cred ochilor, traducerea sună cam așa:

„Titlu: Gangbang (anunț nou)


Vineri - 26 Februarie, organizăm un gangbang de activi. Un prieten de-al nostru pasiv, foarte drăguț, s-a oferit să stea în mijlocul atenției și să satisfacă poftele voastre.
Cerințe: 20 - 40 de ani, dotați și drăguți.
Sex protejat”


Nu știu ce-aș putea să vă spun despre cele de mai sus, chiar nu știu. Ori mi se pare mie că lumea a luat-o razna, ori chiar așa este. Câteodată mă gândesc că eu sunt ăla prea clasic, dar parcă nici chiar așa nu trebuie să arate viitorul. Dacă astea sunt elemente de modernitate, prefer să rămân un demodat la capitolul ăsta. E mult mai bine așa, mult mai omenesc...

Și acum să facem haz de „necaz”. 
Știți ce mă miră? Că locurile nu sunt limitate :))) 

3 comentarii:

funny lezbo spunea...

" Dacă astea sunt elemente de modernitate, prefer să rămân un demodat la capitolul ăsta"

amin, amin!

e bine sa fii deschis la minte, dar e bine sa stii unde sa te opresti...

si acum ca tot ne-ai atras atentia, ma mir si eu ca nu scrie "locurile sunt limitate"

Anonim spunea...

Chiar ca toate au un inceput si un sfarsit... Astazi lumea a uitat de moralitatea societatii. Macar sa fi fost putin mai discreti si nu sa dea anunt, exact ca si pe cablu...
Locurile nu sunt limitate ... Saracul baiat , il compatimesc...

Stoicescu A. spunea...

Și ai să rămâi surpins, mulți îl invidiază(din păcate)!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki