luni, 15 februarie 2010

Gigi Becali o comite iarăși

„Decât un gay la Steaua, mai bine jucăm cu juniorii”, sunt cuvintele ciobanului Gigi Becali, astfel justificând anularea negocierilor privind transferul fotbalistului bulgar Ivan Ivanov la Steaua, fotbalist despre care se zvonește că ar fi gay.

"Nici dacă se desfiinţează Steaua nu iau un homosexual la echipă. Zvonurile sunt zvonuri...Poate e minciună că e homosexual. Dar dacă e adevărat?" a declarat oierul pentru  Sport Total Fm


Zvonurile privind homosexualitatea lui Ivanov au fost ”aruncate” în presă de către jurnaliștii bulgari, aceștia spunând că acesta are ”apucături de homosexual”.

Discriminarea în România este la nivel înalt, dat fiind faptul că Gigi Becali este parlamentar european, iar asta ar trebui să-l facă mai responsabil în tot ceea ce face. Totuși,  nimeni nu-l sancționează în mod serios, el fiind pur și simplu amendat anterior pentru  o situație similară de discriminare. De asemeni, chiar dacă avem o lege antidiscriminare în vigoare, aceasta este puțin, dacă nu, chiar deloc aplicată.  În alte state din lume, pentru discriminare poți primi chiar și pedeapsă cu închisoare. La noi totul e permis, să furi, să jignești, să discriminezi, să omori...


Și dacă tot vorbim de „inteligență” marca Becali, să ne aducem aminte o cugetare de-a „înțeleptului” cioban, cugetare care sună cam așa: 


”Nu mai e foarte mult până mai e foarte puțin!” 
Asta e din categoria aia:  România, te iubesc! 

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki