sâmbătă, 6 februarie 2010

Grande Fratello - un gay și-un aparent heterosexual într-o posibilă relație

Italia este una din puținele țări europene în care subiectul  gay este unul destul de delicat, poate din cauza influențelor Vaticanului nici până astăzi nu au fost adoptate parteneriatele civile între persoanele de același sex, de multe ori lipsa de toleranță lăsăndu-se cu urme de violență.

Totuși, de curând în cadrul emisiunii „Grande Fratello” din Italia, echivalentul a „Big Brother” din România și alte țări, s-a înfiripat o legătură între doi din băieții din casă, unul gay declarat, iar altul aparent heterosexual.

Problema este că acest aparent heterosexual are o prietenă în afara casei „Grande Fratello”, de multe ori aceasta fiind subiect de gelozie în comunicarea dintre aceștia. Situația s-a complicat extrem de mult în ultima vreme, după ce amândoi băieții au petrecut momente plăcute împreună, cel aparent heterosexual fiind oarecum dependent de prezența gay-ului declarat, dar în același timp problematizând reacția iubitei sale din afara casei.

Oricum, în materialul video de mai joc veți putea observa niște scene de gelozie, niște momente plăcute petrecute de aceștia împreună, momente de joacă...

Cel mai mult mi-a plăcut atunci când Giorgio Rochini (cel aparent heterosexual) se juca cu Maicol Berti (gay-ul), iar Giorgio l-a luat în brațe pe Marco și a intrat cu el în piscină, atunci am observat că de fapt lui Giorgio îi pasă foarte mult de Maicol, căci dacă n-ar fi fost așa, îl împingea în piscină și atât, nu intra cu el în piscină în brațe. De fapt, sunt multe elemente care indică faptul că Giorgio s-a îndrăgostit de Maicol.3 comentarii:

Anonim spunea...

Mda...i s-au cam aprins calcaiele lui Giorgio dupa Maicol...dar cum ziceai si tu la inceputul articolului, nu e asa usor nici acolo sa iti declari sexualitatea!

Fantomas spunea...

Ca sa vezi ca totul se poate :)

Stoicescu A. spunea...

Te-ai cam regasit, domnule Fantomas!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki