marți, 2 februarie 2010

Oare I`m ok?

Astăzi împart cu voi una din melodiile cu care mă înnebunea sora mea (biologică) acum ceva timp. Pe vremea aceea nu o suportam deloc (melodia), însă ieri, pe când eram în Vibe Cafe, mi-am dat seama că îmi place foarte mult. Cred că de vină e contextul sentimental în care mă aflu, dar ce pot să zic? Oare I`m ok?

4 comentarii:

Anonim spunea...

E draguta melodia...nu o ascultasem pana acum. Iar in legatura cu dispozitia ta...cred ca nu e ok sa ramai "legat" de trecut...stiu ca in teorie toti suntem experti, practica insa ne omoara, probabil insa timpul le rezolva pe toate.

Stoicescu A. spunea...

Voi încerca să-mi revin, dar îmi vine foarte greu. Totuși va veni o zi când ce simt acum va fi doar o amintire

funnylezbo spunea...

nu te forta sa -ti revii, e chiar normal sa-ti vina foarte greu. ia-o incet, ofera-ti mici bucurii, confort, pentru ca durerea sufleteasca stim prea bine, ustura mai rau decat o zgarietura fizica.

si e ok sa vrei sa plangi din cand in cand sau sa urli sau sa spargi ceva... chiar si asta poate face parte din procesul de vindecare.

*big hug*

Anonim spunea...

Ce ciudat...acum trec si eu prin ce ai trecut si tu, si mi-am adus aminte de melodia asta,.., mi-am dat-o jos de pe net dar parca e mai frumoasa acum ca atunci cand am auzit-o 1 data...naspa moment, nu?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki