vineri, 5 februarie 2010

Sex între fotbaliști în cantonament

Ziarul Libertatea abordează iarăși în stilul miștocar caracteristic subiectul gay. De data aceasta, redacția acestui așa-zis ziar dezvăluie în exclusivitate primul subiect de sex între fotbaliști în cantonament, acesta fiind și titlul articolului despre care voi vorbi. 

Nu vă speriați, nu este vorba de fotbaliști din divizia A, cu toate că și aici sexul între colegi se practica, ci de niște băiețași de la Minerul Lupeni, undeva prin liga a doua din câte am citit. 

Dintre participanții la orgie (după cum zic cei de la Libertatea), a fost recunoscut Robert Cristian (22 de ani), un tânăr talentat  în ale fotbalului ce a fost pe postul de a fi transferat la „U” Cluj în urmă cu ceva timp, acesta fiind poreclit de redactorul articolului „eroul”

Pozele și informațiile au fost transmise de către unul din participanții la „cantonament”, acesta oferind detalii despre cele petrecute acolo. „Turnătorul” a povestit că astfel de practici sunt obișnuite printre fotbaliști atunci când merg în cantomanent, fiind un lucru normal ca după un pahar, două de alcool, apoi câteva glume cu tentă sexuală, să se ajungă la sex între băieți.

Tot „turnătorul”, povestește că a doua zi,  după ce aceștia termină seara prin a face sex între ei, totul se derulează ca și cum nimic special nu s-ar fi întâmplat, catalogând seara trecută ca fiind una în care s-au distrat pe cinste. 

Printre miștourile celor de la  Libertatea, se numără comentariile pozelor:

„Mijlocașul Robert Cristian joacă bine pe toate ^^posturile^^ ”


„În plin”
„Bucuria”


De precizat ar mai fi faptul că articolul se găsește în rubrica „Sport”  a Ziarului Libertatea, nu în categoria „Love and Sex”, așa cum ar fi fost normal. Să fi devenit sexul un sport național? O fi fost dinainte... 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu prea inteleg un lucru.
Daca ii critici pe cei de la Libertatea, de ce ai publicat si tu pozele pe blog?
Cu ce esti mai bun decat ei? Stiu ca iti doresti sa fii jurnalist. Daca e asa, fii unul adevarat si nu Te scalda de pe acum in mizerii ca asta!

Stoicescu A. spunea...

Informațiile cum că aș dori să fiu jurnalist sunt complet eronate, dar nu exclud ca vreodată să devin, chiar dacă momentan am alte priorități.

Cât despre critică, ce să-ți spun? Nu prea am criticat redacția acestora în mod evident, ci mai mult modul miștocar în care au abordat subiectul, asta cu toate că nu sunt de acord cu publicarea acestor poze, dar neh...

De ce le-am publicat? Păi dacă nu le puneam eu aici, mulți ar fi accesat site-ul ziarului pentru ele, iar faptul a fost deja făcut, nu l-am făcut eu și nici nu văd o agravare în acest mod.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki