marți, 23 martie 2010

Cum ne fute vremea...

Zilele trecute aveam un chef nebun de viață, era soare, iar temperaturile undeva în jurul valorii de 20 de grade celsius. Astăzi deja vorbesc despre cum ne fute vremea. Fără a mă ridica din pat, deja simțeam că ceva e în neregulă, n-avem chef de nimic, nici măcar să mă trezesc. E drept, azi am putut lenevi căci am cursuri de după amiază până noaptea, deci mult mai relaxant. Că tot venii vorba de cursuri (implicit seminarii), trebuie să spun că ador ca acestea să se desfășoare noaptea, dimineață eu fiind pe altă lume. Știu, sunt pe invers (din multe puncte de vedere). Revenind la vreme, azi n-am chef de nimic. Plouă, nu e foarte frig, dar comparativ cu temperaturile din zilele anterioare, este destul de rece. Gândiți-vă că de la 11:30 AM până acum (14:20), n-am reușit decât să fac un duș, să beau un pahar de suc și frec menta din plin. Cum zicea mama, n-am făcut decât să „mă învârt ca un coi într-o găleată”. Interesant, nu?

Uite cam așa ne fute vremea, ne dă toate planurile peste cap, ne ia toată energia, ne fură zâmbetul de pe față și ne sictirește la greu. Pe tine te-a futut vremea?

Completări ulterioare.... (ora 20:00)
Până la urmă m-am dus la facultate, asta cu toate că nu intenționam s-o fac inițial. Atmosfera m-a ”dezfutut”, fiind o zi interesantă, cu subiecte captivante la primul curs, respectiv mult umor la al doilea seminar, loc unde am râs extrem de mult. Revenit acasă, iar am o stare d-asta aiurea, sunt plictisit, dar îmi revin ușor. Îmi dă mie vreo prostie prin cap și se rezolvă :)))

1 comentarii:

Anonim spunea...

Stai flexat...si aici e la fel, zilele trecute am umblat in tricou iar ieri a fulguit, azi dimineata era un stat subtire de zapada iar la pranz, cand m-am intors de la scoala era iar cald, am fost nevoit sa imi dau textila jos...Ma dispera!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki