luni, 15 martie 2010

Domnule profesor, vă doresc atât fetele, cât și băieții.

 înalt, atletic, brunet și cu un șarm aparte. Vorbesc de unul dintre profesorii mei de la facultate. Pe toată durata cursului fetele sunt într-o altă lume, dar nu numai ele. Din câte am observat, tipul de la catedră a început să facineze și băieții. Mă uit și eu, e foarte bun profu`. Are vreo 30 de ani și arată demențial.

Zâmbetul său discret în colțul gurii îmi trezește toate fanteziile. E tipul de profesor autoritar, dar plăcut în același timp. Am momente când mă enervează, dar și când îl ador. E un fel de joc de-a șoarecele și pisica. Ușor cinic atunci când are de criticat ceva, dar cu foarte mult stil. Mai tot timpul e îmbrăcat la costum, iar totul e impecabil. De la cămașa cu butoni, până la felul în care îi stă cravata. Apropo, azi avea cravată violet. Interesant, nu?

Simțul umorului nu-i lipsește deloc. Nu face abuz, dar nici nu evită să apeleze la el. Nu face glume proaste, are un umor chiar de calitate. Să nu mai vorbim de anumite reacții la care nu se așteaptă nimeni. Este extrem de spontan, ceea ce-l face formidabil.

În comportament este foarte masculin. Asta nu înseamnă că se comportă ca un pădurar, dar nici ca Monica Columbeanu. Am uitat să precizez, poartă cu puțin cioc. Atât de fin și de atent realizat încât pare că și l-a retușat cu o oră înainte. Îl face atât de sexy!

Are un singur defect vizibil: verigheta de pe mâna stângă.

Domnule profesor, vă doresc atât fetele, cât și băieții.

3 comentarii:

Mr.AleXx spunea...

There's nothing better in the world than a hot teather. xD

Am I right? Hell I am. xD

The same, spunea...

Erata: Mai sus se va citi teacher si nu teather. xD

Mi scusi.

Stoicescu A. spunea...

Era evident că e o greșeală de neatenție, nu din ignoranță!

Cât despre comentariu, neh... e o filosofie întreagă de făcut pe tema asta :P

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki