luni, 15 martie 2010

Metrorex are idei bune. Susține-le și tu!

Un comunicat de presă al Metrorex sună cam așa:

”Din dorinţa de a se adapta cerinţelor clienţilor fideli ai călătoriei cu metroul, şi care utilizează sau nu şi bicicleta în deplasările cu metroul, Administraţia Metrorex lansează o dezbatere publică ...
...pentru a determina părerea călătorilor pentru două idei:
Daca este considerată utilă amplasarea în zona staţiilor de metrou a unor suporturi pentru parcarea bicicletelor pe durata utilizării metroului şi care sunt aceste staţii în opinia utilizatorilor.
Dacă există utilizatori ai metroului care în zilele de sfârşit de săptămână doresc să poată transporta bicicleta în interiorul trenurilor de metrou pentru a se deplasa spre diverse locuri de agreement.
Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010.
Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.”

Este foarte importantă părerea călătorilor Metrorex, de aceea vă invit să participați la dezbaterea publică lansată de reprezentanții  companiei. Fiecare mail trimis contează. 
Personal, consider utile amândouă ideile precizate, atât amplasarea unor suporturi pentru parcarea bicicletelor, cât și crearea unor condiții prin care fiecare să-și poată transporta bicicleta cu metroul, la sfârșitul săptămânii, în zonele de agrement. 
Nu dețin bicicletă deocamdată, dar este în planul meu de achiziții.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki