marți, 30 martie 2010

Ricky a recunoscut că este gay.

Ricky Martin îşi începe mărturisirea spunând "Sunt mândru că sunt homosexual!", anunţul făcut de cântăreţ punând astfel capăt speculaţiilor legate de opţiunile sale sexuale.

Ricky Martin, cunoscut pentru melodii precum "Livin' La Vida Loca" şi "Shake Your Bon-Bon", a fost împiedicat să-şi recunoască opţiunile sexuale de succesul pe care l-a avut în urmă cu ani de zile, deoarece s-a temut că mărturisirea l-ar fi îndepărtat de admiratoarele sale. În prezent, după ani de carieră şi peste 60 de milioane de albume vândute, cântăreţul portorican are curajul să mărturisească că este homosexual.

Martin a mai spus că a decis să dezvăluie adevărul după ce a început să lucreze la o carte de memorii, ceea ce l-a făcut să realizeze că trebuie să se elibereze şi să nu mai ţină secrete.

"Pentru mulţi ani a fost un singur loc în care mi-am arătat emoţiile, acela a fost scena. Să fiu pe scenă îmi umple sufletul în mai multe feluri, aproape în totalitate. Este viciul meu. Muzica, luminile şi publicul sunt elementele care mă fac capabil de orice. Adrenalina creează dependenţă. Dar liniştea m-a adus unde sunt acum.

Acum mă simt la fel de liber ca pe scenă, un sentiment pe care trebuie să-l împărtăşesc", a mărturisit cântăreţul pe site-ulsău.

"Dacă cineva m-ar întreba astăzi cineva: "Ricky, de ce ţi-e teamă?" Aş răspunde: de războaie, terorism, cinismul oamenilor de la putere, interpretarea greşită a destinului. Dar frică de adevărul meu? Nu, deloc. Din contră, îmi dă curaj şi putere. De asta am nevoie acum că sunt tatăl a doi băieţi plini de viaţă şi mă învaţă o grămadă de lucruri în fiecare zi. Aş diminua strălucirea pe care o emană copiii aceştia dacă aş continua să trăiesc aşa cum am făcut-o până acum. Ce e mult e mult. Lucrurile trebuie să se schimbe. Azi este ziua cea mare, e timpul potrivit", a adăugat Martin.


"Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos. Sunt binecuvântat să fiu cine sunt", a conchis Ricky.
Ricky Martin are în prezent 38 de ani şi este tatăl a doi copii, născuţi de o mamă surogat în 2008.

sursă: RealitateaTV.net

Update 1:  Ricky Martin, de la ”bebeluș” la ”bărbat.
În următorul material video puteți urmări un set de poze cu Ricky Martin de pe vremea când era bebeluș până astăzi. Evoluția sa de la naștere până la ce este în prezent, bărbatul ce rupe inimile atât fetelor, cât și băieților.
E un exemplar bun de ținut pe lângă casa omului :))) 

3 comentarii:

Mr.AleXx spunea...

Amen ! It was about time. Perez o zicea de mult. Dar el nu si nu.
Another good one on our side(the dark side). xD

Ginger spunea...

stiam de mult. cinste lui ca spune ca e mandru, spre deosebire de anumite vedete autohtone care mai si pun la cale un circ ieftin ca sa arate ca nu sunt gay...

bampi spunea...

bravo lui ca a recunoscut, oricum stia toata lumea, dar e altceva sa ai puterea s-o afirmi public. Sunt curios cand o va face si Botezatu, ca tot o da inainte cu Bianca lui si s-a cam saturat lumea de prosteala si imagine d-asta de 2 bani :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki