sâmbătă, 24 aprilie 2010

Să ne relaxăm...

Toată lumea se plânge de orice, chiar și eu mă mai plâng de una sau alta, dar în principiu sunt un om cu multe gânduri pozitive. Îmi place să zâmbesc și o fac chiar și atunci când nu am niciun motiv și al naibii, îmi place și o fac atât de natural! Și că tot venii vorba de natural, să vorbim de cea ce mă face să am tot mai multă energie, de natură.  Sunt un mare iubitor de parcuri și tot ce înseamnă spațiu verde, aer curat, etc. Zilele astea parcă Bucureștiul a devenit alt oraș, unul de un milion mai frumos decât altădată. Totul e verde în jur, totul e înflorit. E absolut minunat!  De aceea, ador să mă plimb prin parc, asta chiar de-i noapte, chiar de-i zi. M-am plimbat noaptea, ziua, ba când ploua, ba când era soare, și de fiecare dată a fost superb.

Aseară am ieșit prima dată pe anul ăsta cu rolele prin parc. A fost ceva mai mult decât un orgasm. Minunat! Chiar pot zice că mă relaxează extrem de mult ieșirile astea, dar în același timp îmi transmit enorm de multă energie.  Să nu mai zicem de păsărelele ce cântau prin copaci. Superb! Ziceai că ești într-o altă lume, undeva într-un basm. Chiar și cânii din parc erau mai relaxați decât cei de printre blocuri. Eh, natura domolește pe oricine.

Hai, valea în parc cu voi!

6 comentarii:

Liviu spunea...

Cu "Vită în natură" nu mi-ai făcut poftă, dar cu post-ul ăsta chiar da. Mâine ies!

Stoicescu A. spunea...

Bravo. Plimbare plăcută! Aștept impresii!

The Kiddo spunea...

Este, este intr-adevar o perioada foarte frumoasa pentru iesirile in parc. Personal, am parte de parc aproape in fiecare zi. Am fost insa la ceai in Carturesti. A fost foarte dragut.

:)

Stoicescu A. spunea...

Și eu mă duc aproape zilnic prin parc, mai ales că e chiar lângă mine. Imediat ajung țup țup :)))

VIO spunea...

Vreau şi eu in parc cu tine.

Stoicescu A. spunea...

Hai!

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki