joi, 15 aprilie 2010

Teo Trandafir este gay-friendly

Nu a spus-o în mod explicit, dar lucrând atâția ani în televiziune, e normal să abiă foarte mulți prieteni gay pe care să-i iubească foarte mult. Faptul că nu a putut s-o zică direct în interviu,  poate fi din rațiuni electorale, să nu cumva să aibă parte de o repulsie din partea societății la alegerile la care va candida. Mai precis, în continuare...

Într-un interviu acordat ziarului „Gândul”,  Teo Trandafir a declarat că nu are nicio problemă cu homosexualii, spunând că pentru ea persoanele gay nu reprezintă un pericol, fiecare fiind liber să facă ceea dorește atâta timp cât nu deranjează în jur.  Aceasta (Teo) și-a exprimat înțelegerea față de persoanele ce se găsesc în situația de a fi homosexuale, argumentând că până la urmă și gay-ii au sentimente, se iubesc și deci, nu mai este treaba societății, ci  direct a lor în mod personal.

În cadrul aceluiași interviu, Teo a menționat că în prezent problema românilor nu este legată de legalizarea căsătoriilor între persoanele de același gen, ci mai degrabă de nivelul de trai, șomaj, etc.

Teo Trandafir candidează în Colegiul 19 din capitală pentru locul de deputat rămas vacant după demisia membrului PC Daniela Popa. Contracanditată sa este tot din Partidul Conservator, fiind vorba despre Liliana Ghervasuc Minca, fost director al Loterieri Româine.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki