luni, 17 mai 2010

Fost iubit al lui Ricky Martin?

Valerio Pino, un dansator italian devenit cunoscut datorită faptului că făcea parte din echipa de dansatori a concursului italian „Amici di Maria de Filippi”, susține că unul din cele mai noi fetish-uri ale sale este să facă sex într-o situație de compulsiune.

Valerio a devenit mult mai faimos prin faptul că, imediat după coming out-ul făcut de Ricky Martin,  a declarat că între el și Ricky Martin ar fi fost o poveste de dragoste. Se spune că aceștia s-ar fi întânlit la o petrecere privată, iar de acolo ar fi început totul, formând un cuplu între anii 2007 - 2008. Să fie oare adevărat? Înainte de aceasta confesiune, chiar presa a presupus că Valerio ar fi fost iubitul lui Ricky Martin, aceștia petrecând mult timp împreună.

Una din dorințele exprimate de Valerio Pino este de a poza complet nud, lucru oarecum ciudat în condițiile în care în cele 21 de fotografii făcute pentru  Quiky, un tour-operator exclusiv de călătorii LGBT, acesta este mai tot timpul complet dezbrăcat. Probabil că făcea referire la faptul că ar dori să-și expună „mândria masculină” în poze, dar nu au fost date detalii de genul.

În continuare, vă invit să vedeți câteva din cele 21 de fotografii despre care ați citit mai devreme și un material video de la diverse ședințe foto ale dansatorului Valerio Pino.
Și materialul video promis:


4 comentarii:

Liviu spunea...

Hai că arată bine. Exact cum îmi place mie... mai puţin faţa. E prea... animalică. :D

Stoicescu A. spunea...

@Liviu: Mmmda, chiar arată bine! :D Înalt, brunet, ce mai vrei? Chiar dacă-i ”animalic”, cum zici tu :)))

Andrei spunea...

Istenem ce bunaciune!@@@

Stoicescu A. spunea...

hehehehe mmm da. V-a luat mințile :))) Sau mă rog, ne-a luat mințile :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki