sâmbătă, 15 mai 2010

Lesbi-Show în jacuzzi

Inițial nu doream să povestesc, dar am zis totuși s-o zic. Acum vreo 3 zile, pe când eram la sala de fitness, în timp ce eram în saună și având vedere spre jacuzzi, observ cum acolo se relaxau 3 fete și un băiat. Până aici, nimic deosebit. Totuși, la un moment dat, observ cum 2 din cele 3 fete se aproprie ceva mai mult decât o fac obicei, iar la un moment dat încep să se ia în brațe și să se sărute pasional. Am rămas WOW! Să mă fi ciupit cineva să fi știut că nu visez! Nu-mi venea să cred că se întâmpla așa ceva în public în România. Atât băiatul care era în jacuzii, cât și cealaltă fată,  nu au avut nicio reacție negativă, ba chiar dimpotrivă, au devenit instant prietenoși. Ce pot să zic? Chiar m-am bucurat să văd așa ceva, dar mă întreb: Ce s-ar fi întâmplat dacă în locul celor două fete erau doi băieți, ar mai fi fost așa de receptivi cei din jur?  Oricum, e un pas înainte...

12 comentarii:

Anonim spunea...

eu am vazut doua fete tinandu-se de mana si erau foarte apropiate...nu mi s-a parut ciudat...despre 2 baieti cred ca depinde de modul lor de a se manifesta, eu oricum nu am nici cea mai mica problema cu orientarile sexuale. ce naiba, doar "e oameni si ei"

Stoicescu A. spunea...

Nu e chiar așa. Sunt mulți care sunt în stare să reacționeze chiar prin agresiuni fizice și verbale. Crede-mă căci știu cazuri...

Anonim spunea...

cei care reactioneaza asa nu pot fi numiti oameni...cu ce drept fac ei asta?

Stoicescu A. spunea...

Asta mă întreb și eu, cu ce drept fac ei asta? Nici azi nu mi-am dat un răspuns care să mă mulțumească. De fapt, situațiile de genul nu au cum să te mulțumească. Bine, mulți din cei ce populează acest pământ chiar nu-și dau seama de multe chestii. Trec prin viață fără să gândească.. Până la urmă ăștia „estem noi”. Important e să ne înconjurăm noi de oameni valoroși spiritual și moral.

Alexandru spunea...

Ce pot sa spun eu.....sunt baiat si intr-o buna zi intr-un club Karaoke m-am sarutat si am dansat cu fostul meu prieten de fata tuturor, de rind cu noi si doua fete cu care petreceam timpul frumosimpreuna... mai departe ce sa va spun..... din partea unor persoane de la o masuta au venit in adresa noastra aplauze iar de la alta masuta citeva capace de la sticlele de sampanie,,,)))))) cred ca comentarii nu mai las la acest subiect...

Stoicescu A. spunea...

Felicitări. Mă bucur că mai sunt și reacții de genul ăsta. Ai nimerit într-un grup de oameni foarte ok, fie au luat sărutul ca fiind o chestie făcută la mișto. Nu am de unde să știu, dar mă bucur să aud de astfel de reacții. Eu n-am avut curajul să mă sărut public cu cineva în România. Prin alte țări am făcut-o, dar aici nu am îndrăznit încă. Nu e târziu niciodată...

Anonim spunea...

eu mereu am crezut ca persoanele de genul asta iubesc mai intens si poate mai frumos. Cred ca mai avem ceva de asteptat pana cand mentalitatea romanilor se va schimba.
Astept sa ne spui atunci cand vei avea curajul sa iti exprimi iubirea liber

Stoicescu A. spunea...

Să știi că oarecum îmi exprim iubirea liber prin faptul că fac coming-out ușor ușor față de prietenii adevărați. Știe mama, știe sora mea, știu câteva prietene bune, un prieten și neh, pe măsură ce consider că unii merită să afle, le voi spune. Asta e o altă formă de a-ți exprima iubirea liber.

Cât despre forma la care faci referire tu, am s-o fac când societatea va fi pregătită mai mult. Deocamdată mă abțin. Bine, la un moment dat schimb eu contextul geografic și cultural dacă cel din România nu-mi oferă o anumite aspecte ce le doresc. Sper cât mai curând să se întâmple asta..

Și ca o dramă-glumă: Ca să-ți exprimi iubirea liber, trebuie să ai și cu cine...

Anonim spunea...

:))asa este, tre sa ai si cu cine, eu momentan nu am cu cine

Liviu spunea...

Cu siguranţă ar fi fost scârbos. Aşa-i la noi, deşi nu înţeleg de ce. Două fete sărutându-se sau făcând altceva, sunt HOT, SEXY, etc., iar doi băieţi sunt CÂH, BLEAH şi diavolesc.

Ah, am văzut că m-ai trecut în Blogroll. Mi-am mutat blogul. Poţi pune blogspot în loc de wordpress, te rog? Merci anticipat. :)

Stoicescu A. spunea...

@Liviu, Am modificat. Acum ești trecut cu blogspot. Nu ai pentru ce să-mi mulțumești!

Cât despre reacțiile ce ar fi fost dacă se sărutau doi băieți, n-ai de unde să știi cum ar fi fost, dar în majoritatea cazurilor sunt negative, de genul celor ce le-ai zis tu.

B. spunea...

Ma indoiesc ca aceeasi reactie ar fi fost starnita daca in jacuzzi ar fi fost doi baieti, langa acel baiat. E posibil sa fi fost aceeasi reactie, insa, dupa cum a mentionat careva mai sus, doua fete sunt vazute ca ceva 'hot' pe cand homosexualii sunt vazuti cu alti ochi de majoritatea prietenilor nostri, heterosexualii.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki