duminică, 30 mai 2010

România, locul 3 la Eurovision

Foarte aproape de locul 2 (Turcia - 170 puncte), la o distanță de numai 8 puncte, România s-a clasat pe locul 3 la Eurovision. Felicitări Paulei și lui Ovi, au câtat extraordinar. Ediția din acest an a fost una dintre cele mai frumoase din cele văzute de mine până acum. Chiar dacă aș fi dat câștigătoare România, sunt foarte mulțumit și fericit  de locul 3. Totuși, inițial nu am fost foarte încântat de melodia cu care ne-am prezentat, însă după ce am urmărit prestația live a Paulei și a lui Ovi, comparând și cu celelalte melodii din concurs, mi-am spus că anul ăsta avem cu ce să fim mândri. Poate că adevăratul câștigător din concurs e România.


Locul 1 a fost câștigat de Germania cu piesa „Satelitte”, cântată de Lena, obținând nu mai puțin de 246 de puncte.  Este o piesă drăguță. Mă duce puțin cu gândul la Duffy... Nu știu dacă merita sau nu, chiar nu pot să fiu obiectiv, piesa noastră mi se pare mult peste cea a nemților, dar dacă așa a decis publicul.


Mi-au plăcut foarte mult: Spania, Georgia, Islanda, Armenia și Danemarca.
Cei mai slabi, ba chiar penibili, mi s-au părut cei din Rusia. Dezastruoși. Piesă mai urâtă n-am auzit. Interpretarea a fost aiurea de tot, la fel și vestimentația.


Top-ul  arată cam așa:

6 comentarii:

Anonim spunea...

lena m-a amuzat teribil :)) zici ca era drogata la cum se comporta :P, mie mi-a placut piesa ei, si cea a frantei:D, apoi cand am vazut ca spaniolii intra din nou pe scena am zis..auliuu ce cauta astia iar?? sigur e blat :P

Stoicescu A. spunea...

Spaniolii au intrat iarăși deoarece cică le-ar fi intrat cineva pe scenă în timpul prestației. Bravo lor că au și-au cerut dreptul.

mihai spunea...

Mie mi-a plăcut mai mult sarcasmul ruşilor, decât patetismul umflat al altora care au avut piese de rahat, pe care nu le-au salvat nici măcar vocalizele lor sentimentaliste.
Dacă e vocaliză, atunci prefer opera în dauna Eurovisionului.
Nu-mi place nici seriozitatea acră a familiştilor hetero, pentru care doar relaţia bărbat/femeie e normală.

Stoicescu A. spunea...

Da, n-a fost singura piesă aiurea, cea a rușilor. Ceea ce este bine, este că noi ne-am prezentat cu o melodie frumoasă și interpretată bine. Mă uit la comentariile de peste tot, iar mulți străini consideră România ca fiind adevărata învingătoare a concursului.

Little Green Lies spunea...

Dar chiar asa, piesa castigatoare are ceva din soul wave-ul britanic actual, Duffy cum zici sau poate Alesha Dixon? In schimb ma amuza teribil ca UK este mereu pe ultimele locuri. Ha, parca il aud pe tipul care comenteaza show-ul la BBC facand precum vulpea la struguri :)

Stoicescu A. spunea...

Și eu îmi explic greu cum de UK mai tot timpul e pe ultimele locuri. Poate chestiile politice, poate dracu știe...

Oricum, la coregrafie n-au stat bine. Să te urci pe niște chestii și să cobori pe partea cealaltă... asta nu e coregrafie. :)))

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki