duminică, 30 mai 2010

Spectator pe scenă în timpul prestației Spaniei (video)

După cum ați putut observa, Spania a cântat de două ori deoarece în timpul primei prestații un spectator a intrat pe scenă și a început să danseze alături artiștii Spaniei, ulterior fiind scos de pe scenă prin intervenția agenților de pază.

Cum mulți dintre noi am crezut că respectivul face parte din show,l-am ignorat complet sau pur și simplu nu am observat, ne-am mirat de ce Spania cântă a doua oară. Pentru a elimina orice interpretare, uitați imaginile cu specatorul intervenind în prima prestație.

Totuși, ar mai putea fi vorba și despre o regizare a celor din Spania, astfel încercând să atragă atenția asupra lor și totodată un mod de a justifica necesitatea unei prestații ulterioare. Nu pot să cred că e așa de ușor să intri pe scena unui asemenea concurs, cu atâta ușurință...

Nimic nu este exclus!

6 comentarii:

Anonim spunea...

ahaaa, mersi pentru filmulet, nu am apucat sa vad cand a intra tpe scena

Stoicescu A. spunea...

Pentru nimic. Nici eu nu observasem inițial, de aceea am pus filmulețul. Să se convingă și alții :d

Ivy spunea...

Când am văzut în direct şi mie mi s-a părut omul respectiv ca parte a showului (cei drept nici nu eram atent eram cu un ochi la tv unul la pc, o ureche la telefon şi una la tv). Acum când am văzut la tine filmuletul am observat că omul nu avea defapt ce căuta acolo. Oricum mă bucur că se întâmplă şi la case mai mari dacă ştii cumva că acum un an sau doi la cursa din Bucureşti (aia din jurul Casei Poporului GT nu ştiu ce)a intrat un câine pe pistă în timpul cursei.

Anonim spunea...

totusi nu vad de ce a trebuit sa mai cante odata...vocea nu i-a fost afectata...so...

Stoicescu A. spunea...

@Bumblebee30, Pentru că EuroVision nu este un concurs doar de voce, ci de show.

Anonim spunea...

Lol...tocmai asta e problema...EUROVISION e un concurs de creatie si voce...ca in ultimii ani, publicul a inceput sa voteze o imagine, e altceva, si din pacate nu chiar ok...parerea mea! :)

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki